Best of YA evenement 2014 met Kiera Cass

Gepost op November 4 2014 door Katja in Boeken, evenement / 6 Comments

Afgelopen zondag verliet ik in alle vroegte mijn bed om Kiera Cass te ontmoeten!!! Ik reisde af naar Amsterdam en eenmaal in club Panama (waar het evenement werd gehouden) kon ik niet meer stoppen met glimlachen. 

DSC_0138[1] DSC_0137[2]

Voor het evenement mochten de promotieleden van het Best of YA team lunchen met Kiera Cass. En wauw, volgens mij heb ik nog nooit zo’n leuke en lieve persoonlijkheid ontmoet als Kiera. Tijdens de lunch vertelde Kiera over haar boeken die in de toekomst uit zullen komen en nog veel meer, want één van Kiera’s grootste hobby is namelijk: praten! Ik hing aan haar lippen. Zij kan zo leuk vertellen, daar kan ik wel uren naar luisteren.

DSC_0143[1]

Yeah, omdat ik al zo vroeg op locatie was had ik nog even de kans om de zaal te zien.

DSC_0144[1]

De andere leden van het team lopen langzaam binnen.

DSC_0151[1]

Zie je al die tiara’s? De super lieve Melisa, in de foto rechts, had de tiara’s voor het Best of YA team meegenomen en natuurlijk eentje voor Kiera.

DSC_0153[1]

Heerlijk lunchen met allemaal tapasgerechten. Zeker een aanrader om een keer te lunchen in de Mercat (zit aan club Panama vast).

DSC_0162[1]

Handtekeningen!

DSC_0175[1]

De zaal voordat het bestormd werd door zo’n 300 man… Of nouja vrouw, want ik heb maar een paar mannen gespot.

DSC_0181[1] DSC_0183[1]

Cakejes! Ze zagen er zo mooi uit, maar ze waren ook erg lekker!

DSC_0185[1]

Voor het evenement begon spotte ik Kiera dansend boven op het balkon (rechts op de foto).

DSC_0187[1]

De presentator stelde zichzelf voor en we gingen van start met een interview met Helen van Vreeswijk, een politie thriller schrijfster, ze heeft echt prachtige verhalen geschreven die ik heel indrukwekkend vind.

DSC_0191[1] DSC_0179[1]

Het interview met Helen liep niet erg gesmeerd, aangezien bijna iedereen er was voor Kiera En omdat het pas op het laatste moment werd bekend gemaakt dat Helen ook van de partij zou zijn op het evenement. Wat natuurlijk ook een reden had, want Helen is erg ziek.

DSC_0173[1]

Na Helen mocht ik samen met de andere leden op het podium komen te staan en werden we geïnterviewd door de presentator. Natuurlijk stond ik met mijn snufferd vooraan, waardoor de microfoon meteen mijn kant op ging.

DSC_0199[1]

Op het evenement werd de cast van Boy7 (geschreven door Mirjam Mous) live on stage bekend gemaakt en om eerlijk te zijn kijk ik nu al uit naar de voorstelling!

DSC_0205[1] DSC_0206[1]

Kiera aan het woord! Ik vond het wel erg jammer dat de vragen in de zaal voornamelijk gingen over hoe je een boek schrijft. Terwijl ik (ondanks dat ik haar al met de lunch had ontmoet) liever vragen hoorde over Kiera zelf en haar boeken.

DSC_0166[2]

Omg, kijk het is het kroontje van de Selectie op Kiera haar pols!

Wow, wat was dit een geweldige avond, met super leuke mensen en een boel gezelligheid. Volgend jaar weer? I’m in!

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


6 responses to “Best of YA evenement 2014 met Kiera Cass

  1. Ik had ook liever vragen over Kiera gehoord! Jammer, maar goed… Daar doe je niks aan natuurlijk. En Kiera reageerde op elke vraag zo lief. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.