Clavis Sprookjesfeest met Salla Simukka

Gepost op 7 november 2014 door Katja in evenement / 5 Comments

Afgelopen woensdag was een erg hectische dag. Mijn dag begon met inpakken en leren tegelijk, want ik moest een tentamen maken voordat ik naar Amsterdam kon gaan. Het tentamen? Daar wil ik het niet eens over hebben, maar de rest van de avond was echt magisch!

Eenmaal op Amsterdam Centraal zag ik de bloggers van verre al staan op de verzamelplek, want iedereen was verkleed naar een sprookjesfiguur en ja dat valt op.

Het was even een race tegen de klok om op tijd in Pand Noord te komen waar het feest gehouden werd, maar gelukkig was het programma nog niet van start gegaan toen wij binnenkwamen.

DSC_0212[1]

Patty, van Clavis, gaf een intro over de fantastische boeken van Salla Simukka. Ondanks dat ik alleen nog maar Rood als bloed heb gelezen van haar, kijk ik nu al uit naar de volgende delen in de Snow white – trilogie.

DSC_0213[1]

Verschillende bloggers hebben filmpjes ingezonden naar Clavis, over wat zij vinden van de boeken van Salla Simukka. Met dank aan Rosa, de stagiair van Clavis, die het filmpje op een komische en leuke manier in elkaar heeft gezet.

DSC_0216[1]

Vervolgens mocht iedereen die een vraag had deze stellen aan Salla of haar vertaalster. Dat was even een oeps-slik-moment, want volgens mij was niemand daarop voorbereid. De vragen in de zaal vond ik zelf erg origineel en Salla beantwoorde deze vragen met volle enthousiasme.

DSC_0232[1] DSC_0234[1]

En wauw, wat zag alles er mooi uit!! Pand Noord was helemaal in de stijl van de boekcovers van Salla.

DSC_0267[1]

Op het feest konden we polaroids maken en die vind ik zelf erg leuk geworden. Op de foto links sta ik samen met Rosa op de foto. Op de foto rechts (van links naar rechts): Dieuwke (Bookbabbels), Emmy (Zonenmaan), Joost (Nerdygeekyfanboy), ik, Esmee (leesmee) en Joanne (Writingann).

DSC_0236[1]

Op dit feest was ik niet de enige heks, maar dat was niet erg want zo konden we een Heksenselfie maken! Een selfie ging niet lukken, aangezien wij wilden pronken met onze hoeden, dus dan maar een foto door iemand anders laten maken.

DSC_0244[1]

Ik heb Rood als bloed laten signeren door Salla en ze schreef er nog wat leuks bij. ­čÖé Het was ook erg leuk dat Salla na het signeren door de zaal liep om met iedereen even een praatje te maken. Ze is erg ge├»nteresseerd in haar lezers en dat is erg leuk om te merken.

DSC_0246[1] DSC_0247[1]

De boeken die Clavis heeft uitgegeven van Salla. O, en Salla is bezig met het schrijven van een nieuw boek en opnieuw met een magisch tintje. Ik kijk er nu al naar uit!

DSC_0250[1]

Op het feest werden 5 mensen genomineerd voor het beste kostuum, maar wie o wie is de winnaar?

DSC_0257[1]

Emmy! Met haar prachtige Herfst Elf kostuum! Ze heeft letterlijk bloed, zweet en tranen voor dit kostuum geleverd en dat was te zien. Een prachtig kostuum Em!

DSC_0266[1]

Het was een top avond en super gezellig! Na het feest liepen we met een groep bloggers terug naar het station en konden we nog na kletsen over de heerlijke avond.

Ik geniet nu nog steeds na van deze avond en ik schiet weer in de slappe lach zodra ik foto’s voorbij zie komen van het feest. Ik wil Clavis bedanken voor dit onvergetelijke feest en alle bloggers en mensen die aanwezig waren.

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


5 responses to “Clavis Sprookjesfeest met Salla Simukka

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.