De Boek Pioniers

Gepost op 5 april 2016 door Katja in Boeken / 3 Comments

banner DBP

Vervelen is voor zowel Emmy als voor mij een onbekend woord in ons woordenboek. We zijn als het even kan altijd bezig en het liefst… met boeken! Doormiddel van onze blogs laten wij onze boekenliefde al zien, maar we hebben iets nieuws!

Op een zondag in januari stonden Emmy en ik beiden op een station ergens in een middle of nowhere. Terwijl we bijna veranderden in ijslolly’s hielden wij ons warm door te denken aan ons nieuwe idee. We bleven brainstormen over leuke dingen en ideeën en *poef* een lichtbol ging aan! In februari kwamen wij voor het eerst samen en vanaf dat moment zagen we elkaar elk weekend in februari om samen onze ideeën uit te werken.

De Boek Pioniers was een werktitel die wij slechts gebruikten totdat we iets beters konden bedenken, maar het bleef hangen en we hielden de naam. Sterker nog… We hebben de naam omarmd!logo DBP

Wij gaan niet stoppen met onze blogs. De Boek Pioniers is een samenwerking tussen Emmy en mij. Je kan het zien als een soort verlengde van onze blogs. Samen sta je sterker dan alleen. Daarom dat we deze keuze hebben gemaakt.

Maar wat houdt De Boek Pioniers precies in? Wij brengen onze talenten samen om – voor Nederland – unieke stap te zetten: vloggen over het boekenvak. Korte documentaires waarbij we alles wat mensen willen weten over het boekenvak uitzoeken en vastleggen. Dit doen wij, De Boek Pioniers, middels verschillende afleveringen. Hierin belichten we met behulp van experts hoe het er achter de schermen nou echt aan toe gaat bij een uitgever. We spreken auteurs, uitgevers, vormgevers en nog vele andere mensen over begrippen in het boekenvak.

Al nieuwsgierig geworden? Abonneer je op ons kanaal. De eerste aflevering komt op vrijdag 8 april online en heeft het thema: Debuteren op je 15e.

Waarover zou jij meer willen weten van het boekenvak?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “De Boek Pioniers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.