Dr. Martens in de spotlight #1: Pascal Ivory

Gepost op 26 maart 2016 door Katja in Mode / 0 Comments

drmartensspotlight

Welkom bij een nieuw artikel op That Blonde Woman. In Dr. Martens in de spotlight show ik paar na paar mijn Dr. Martens. Ik heb er inmiddels 7! Van wit tot blauw. Het kan mij maar niet gek genoeg! Kijk je mee?

DSC_0506

Mijn allereerste paar Dr. Martens ooit… waren zoals je misschien niet had verwacht de roze paar Dr. Martens die je ook terug kan zien in het logo. Het was mijn paar Pascal Ivory. Waarom? Ze waren toevallig in de aanbieding, maar dat niet alleen. Ik wilde al heel lang een paar Dr. Martens en het liefst de roze. Maar aangezien het best prijzige schoenen zijn, had mijn moeder liever dat ik een basic kleurtje uitkoos voordat ik meteen super kleurig zou gaan. Begrijpelijk en ik heb er totaal geen spijt van, want na deze fijne schoenen kwam al snel mijn paar roze Dr. Martens.

DSC_0509

Het fijnste aan mijn eerste paar Dr. Martens is toch wel dat deze schoenen meteen fijn liepen! Dat komt door het soepele leer die hoort bij dit model Pascal. Deze schoen is makkelijk te combineren door de basic kleur en je kan het tevens netjes dragen. Ik droeg deze schoenen eerder heel veel naar mijn stage als onderwijsassistent in het speciaal basisonderwijs. Er werd daar van mij geacht om netjes voor de dag te komen, maar voor deze stage moest ik veel lopen. Deze schoenen hebben dan ook al heel wat kilometers gemaakt de afgelopen 4 jaren.

DSC_0510

Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt terwijl ik deze schoenen aanhad? Poeh, zoveel! Waar ik meteen aan denk één van de eerste keren toen ik deze schoenen aanhad… De dag dat ik gescout werd door een theatergroep. Mijn droom als actrice kwam uit! Ik ging een ongelooflijk tijd tegemoet waar ik nog veel aan terugdenk.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.