Tag; What’s On My Blogtop?

Gepost op 28 maart 2016 door Katja in Overig / 3 Comments

DSC_0240

Onlangs tagde Lieke van Make it personal mijn voor de tag; What’s On My Blogtop? Ik zit behoorlijk wat uren achter mijn computer, dus ik ben eigenlijk zelf ook benieuwd naar mijn eigen antwoorden. Kijk je mee?

Blog je op een laptop of op een computer?

Laptop! Of nou eigenlijk laptops… Ik heb er namelijk 2. Ik heb een grote zwarte laptop (Lenovo) en een kleine witte laptop (Asus). Waarom heb ik er 2? Mijn Lenovo is tevens mijn eerste laptop en zo’n 4,5 jaar oud. Maar hij doet het nog super! Alleen toen ik een jaar geleden naar Engeland ging had ik niet zoveel zin om die laptop van 3 kilo mee te nemen. Daarnaast vond ik het sowieso handig om een kleine laptop voor het reizen erbij te hebben. Om antwoord te geven op de vraag. Ik blog op beide laptops. Wanneer ik thuis ben op de Lenovo en voor onderweg op de Asus (soms ook wanneer ik een blogpost in bed wil typen).

Hoe lang heb je je laptop/computer al?

Mijn Lenovo heb ik zoals ik net al typte 4,5 jaar. Ik kreeg de laptop als een vervroegd cadeautje voor mijn 16e verjaardag, aangezien ik het nodig had het jaar erop op het MBO waar we verplicht waren om een laptop te hebben. De Asus heb ik iets meer dan een jaar mezelf cadeau gegeven voordat ik naar Engeland ging.

Welke programma’s gebruik je voor het bloggen?

WordPress, Google Chrome en Picmonkey.

elfje

Wat is je wallpaper?

Dat is meestal wel een foto samen met vriendinnen. Grappig genoeg heb ik nog maar sinds een paar dagen de foto vervangen. Ik denk dat ik ongeveer 2 keer per jaar wissel van wallpaper. Op het moment is op beide laptops bovenstaande foto samen met Emmy.

Hoe lang blog je al?

Poeh… Euhm…. Sinds 2011? Ik zou het echt niet meer weten. Ik begon toen ik 14/15 was met mijn eerste blog Silence Shadow Sister. Dit was een blog over mode en lifestyle in het Engels. Maar ik stopte ermee, omdat ik bij een theatergroep ging. Iets waarvan ik heel veel spijt heb… Niet dat ik bij het theater ging, maar dat ik stopte met bloggen. Ik miste het ontzettend in die tijd. Vervolgens (toen ik stopte met theater) ging ik rond januari 2014 bloggen voor Cravingpages, maar ik miste mijn eigen ding. Op 11 oktober 2014 begon ik met That Blonde Woman.

Doe je ook andere dingen op je laptop? (Gamen, schoolwerk etc.)

De Lenovo kreeg ik in verband met school en nog steeds doe ik hierop mijn schoolwerk. Al gebeurt het ook vaak genoeg dat ik mijn huiswerk onderweg maak, dus dan gebruik ik juist mijn Asus. Oh en Netflix!

Ik geef de tag door aan Esmee, Eline en Ellis!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Tag; What’s On My Blogtop?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.