Fanactie Julie Kagawa

Gepost op 11 september 2015 door Katja in Overig / 2 Comments

fanactie

Ben jij fan van Julie Kagawa? Staat 30 oktober al in je agenda gemarkeerd? Is het antwoord op beide vragen ja? Lees dan snel verder, want dan heb ik super leuk nieuws!

Hey lieve Julie Kagawa fans! Als echte diehard fan sinds dat Allie moest overleven in een verwoeste wereld, wil ik samen met Nanouk van Dutch Book Chick een fanactie organiseren voor Julie Kagawa! Nanouk kwam met het idee om een fanboek te maken, en ik was meteen enthousiast. Ons idee is om een groot boek te maken waarin alle fans 1 pagina krijgen om zo creatief mogelijk te laten zien dat ze verliefd zijn op de boeken (of 1 van de boeken) van Julie Kagawa! Deze wordt op 30 oktober aan Julie overhandigd. Iedereen mag meedoen natuurlijk!

Spelregels:

  • Formaat: één A4, enkelzijdig. Deze maak je thuis zelf. Knippen, plakken, foto’s, photoshop, alles mag. Mits het in een plastic insteekhoesje past. Maak het dus niet 3D! Inhoud: Laat op dat A4tje zien hoe groot je liefde is voor Julie. We zouden het tof vinden als jullie foto’s van jezelf met haar boeken toevoegen. Plak ze dus op je A4!
  • Wat mag wel/niet: je Twitter, website, tumblr etc mag je vermelden op de pagina, leuk voor Julie! Maar geen telefoonnummers of adres gegevens! Die zullen wij niet toevoegen aan het boek. Verder nette taal graag, in het Engels, want van Nederlands zal ze weinig begrijpen. Je hoeft natuurlijk niet iets te schrijven, maar dat mag wel!
  • Hoe doe je mee?: Meld je hier aan bij het Facebook event! Vervolgens maak je jouw pagina, en stuur je daar een foto van naar info@dutchbookchick.com zodat wij kunnen controleren of het klopt. Vervolgens krijg je van ons het adres waar je het naar kan opsturen! (Als dit adres misbruikt wordt door een van de deelnemers (openbaar verspreiden, doorsturen) zal diegene verwijderd worden en niet mee doen aan de actie.
  • Uiterste maildatum: 1 oktober. We willen alle papieren VOOR 7 oktober binnen hebben. Mails na 1 oktober worden niet meer goedgekeurd en papieren na 7 oktober worden niet meer toegevoegd. Dit simpelweg omdat het een grote klus is om op tijd af te krijgen.

Doe jij mee met deze fanactie?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


2 responses to “Fanactie Julie Kagawa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.