Goodiebox ‘Go with the glow’ | Unboxing

Gepost op 14 november 2019 door Katja in Cosmetica / 2 Comments

Goodiebox heeft deze maand een samenwerking met Xelly Cabau van Kasbergen! Ze wilde ervoor zorgen dat we met deze box van een maximale glow voorzien zijn.

Goodiebox kost €19,95 per maand en bevat altijd een minimale waarde van €65,-. Ze houden rekening met jouw persoonlijke beautyprofiel, de box bevat altijd 5 tot 7 (fullsize) producten en is maandelijks opzegbaar.

Xelly x Goodiebox
Ik voel me ontzettend vereerd en trots om met Goodiebox deze Go With The Glow box voor jou te mogen samenstellen. Ik ben Xelly Cabau van Kasbergen; Make-up Artist, hair stylist, de vriendin en verloofde van mijn geweldige aanstaande Beer (ja, zo heet hij echt), sinds kort moeder, YouTuber en schrijfster van 4 boeken.
Met jou in gedachten hebben we een hele speciale selectie gemaakt van de allermooiste producten om je van een maximale glow te voorzien.
Ik ga natuurlijk ook al mijn beauty tips en tricks met je delen! Om te starten met de belangrijkste: Kijk eens goed naar je spiegelbeeld en like what you see, want echte glow komt van binnenuit. Klinkt misschien makkelijk als je nog geen koffie hebt gehad of een likje mascara draagt, maar toch zie ik dat elke dag terug in mijn werk. Stop met vergelijken en wees blij met wat je ziet. Own it. Want als jij zelfverzekerd straalt, zien de mensen om je heen dat ook. Go with the glow en geniet van dit momentje voor jezelf!

Furr 3D Faux Minx Lashes
Zijdezache (vegan) wimpers die je tot 10 keer kunt hergebruiken. Kijk naar de unboxing als je precies wilt zien hoe je Bambi kunt verslaan. Een tip: ga je toch liever voor een meer natural look? Knip de faux lashes dan in tweeën en breng ze alleen aan vanaf de buitenkant van elk ooglid.

Oké, dit was het eerste product die ik in de box zag en iets wat ik totaal niet gebruik. Toch wil ik wel zeggen dat ik het leuk vind dat het erin zit, omdat ik denk dat veel andere mensen het wel gebruiken. Zelf leg ik namelijk nooit de focus op mijn ogen, maar op mijn lippen. Mijn ogen zien er met valse wimpers er nog kleiner uit dan ze al zijn. Het past bij mij dus als persoon niet en dat is oké. Ik weet zeker dat ik hier iemand anders blij mee kan maken.

Rituals Miracle 3-in-1 Mascara
Met lengte, volume en krul zijn alle wensen van je wimpers op slag vervuld. Mascara tips hoef ik je vast niet te geven, maar wist je dat het borsteltje van deze (straks lege) mini mascara als de perfecte tool kunt gebruiken om je wenkbrauwen te temmen? Wie is er geen fan van recyclen?

Deze mascara geeft in mijn geval veel lengte en volume. Helaas niet veel krul. Het lijkt alsof mijn wimpers daar net wat te zwaar voor zijn. Dat is jammer. Maar goed dat heb ik helaas bij de meeste mascaras. Ik vind het trouwens wel erg leuk om een make-up product van Rituals te proberen. Normaal gebruik ik hun bad, douche en huidverzorgingsproducten.

Lasplash Wickedly Divine Eyeliner
Wie zei dat je deze alleen moet gebruiken als eyeliner? Breng met je vingertoppen een beetje eyeliner op je oogschaduw aan en zet hem in als een glitter toplaag. Dit laat je oogschaduw niet alleen langer zitten, maar voegt als finishing touch ook nog wat extra glamour aan je ogen toe.

Deze eyeliner werkt erg prettig en blijft goed zitten. Wel raad ik aan om oogschaduwbasis aan te brengen. De grotere glitters vallen na een halve dag wel weg. De kleur van de glitters is een combinatie tussen roze en goud. Erg passend voor de komende feestdagen, voor een avond weg of gewoon omdat het de herfst een stukje vrolijker maakt.
Geen zorgen trouwens, met make-up remover haal je de eyeliner inclusief glitters heel makkelijk weg voordat je naar bed gaat. Ik heb in ieder geval geen glitters meer terug kunnen vinden.

My Jewellery Pearl Hairclip
Met dit pareltje in je haar steel je overal waar je gaat de show. De iron clip met parels is net even wat anders dan de normale haarspeldjes. Draag hem zoals je wilt, maar mijn gouden tip is om deze te combineren met een simpele haarclip, dit contrast gaat prachtig samen. Hair Glow!

Dit type haarclip had ik al in heel veel winkels gespot en leek me leuk om zelf ook te proberen. Gelukkig voor mij dat ik het toen niet heb gekocht, want nu zat het in deze box. De haarclip vind ik mooi afgewerkt en blijft goed in mijn haar zitten. Maar ik heb dan ook wel erg dik haar.

Modelco Bullet Lipstick
De perfecte niet-rode rode lippenstift. Dep het met je vingertoppen op je lippen voor een subtiele look of gebruik het al een crème blush op je wangen.

Dit is echt een hele fijne lipstick. Ruikt fijn, is vegan en heeft een matte finish. De kleur past eigenlijk enorm goed bij de eyeliner en bij de herfst. En wat is ‘ie hoog gepigmenteerd! Ook al gaat je lippenstift er een beetje af na het eten, dan alsnog zie je kleur op je lippen. Ik ben fan.

de_CURE N° L1FT – Instant Correcting Serum
Dit is een primer en een serum in één! Hoera! Als je het serum als primer gebruikt, breng deze N° L1FT dan (ook) aan na je hydraterende dagcrème. Laat hem 20 sec. intrekken voordat je je make-up opdoet. Het geeft je een instant gladde en gelijkmatige huid. De perfecte basis!

Een primer vind ik voor sommige make-up looks wel handig. Ik heb dit product nog niet uitgeprobeerd, maar ben erg benieuwd. Het voelt wel bij deze box alsof Xelly en Goodiebox aan alles hebben gedacht voor een dag buiten de deur.

Essentials by Goodiebox Face Mist
Gebruik de Face Mist als laatste stap in je make-up routine. Dan gaat hij als een priming setter werken om je make-up perfect te laten zitten. Een paar keer over je gezicht sprayen op een afstand van 30 cm geeft je huid een directe gehydrateerde glow zodat je make-up er de hele dag fris uitziet.

Ik vind face mist ook handig om te gebruiken als ik een dag geen make-up gebruik, maar mijn huid wel net dat extra’s kan gebruiken. Deze mist ga ik binnenkort proberen als priming setter. Ben benieuwd hoe de glow dan is.

Conclusie

Nou volgens mij klinkt bovenstaande zeer positief en dat is helemaal waar. De valse wimpers ga ik wel weg geven en ik kwam er net achter dat de eyeliner officieel maar 3 maanden geldig is, dat vind ik wel erg kort… De primer/serum ga ik wel uitproberen, maar vanwege de hoge winkelprijs zal ik het waarschijnlijk niet opnieuw aanschaffen. Leuk dat het in box zit zodat het mogelijk is om zo nu en dan zeer luxe producten uit te proberen.

De face mist, mascara, de haarclip en de lipstick vind ik de leukste producten. Met als grote favoriet de lipstick! Ik ben enorm onder de indruk van het pigment en hoe fijn het product op de lippen zit.

Liefs,

Dit artikel is niet gesponsord en ik heb er zelf voor betaald.

Tags: , , , ,


2 responses to “Goodiebox ‘Go with the glow’ | Unboxing

    • Katja

      Ik had echt super veel geluk dat ik ‘m meteen al woensdagochtend ontving. En dat ik de producten in de box de hele middag kon uittesten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.