Het leven met Katja #3: Katja’s vertrek (en inmiddels ook de onze)

Posted on January 9 2016 by Katja in Schrijfsels / 1 Comment

DSC_0115

Zoals jullie al weten, heeft Katja een nieuwe kamer. Toen we dit hoorden, vonden we het heel jammer. We wisten toen alleen allemaal nog niet dat we allemaal weg moesten.

Katja gaat dit weekend verhuizen, maar dat betekent niet dat we haar nooit meer zien! We hebben het nu al over een zomer-balkon-party en dat we af en toe moeten bijkletsen. Alleen niet meer zoals eerst, dat je zo bij elkaar kan aankloppen en een halfuurtje kletsen uitdraait op een hele avond kletsen. Dit is meermaals voorgekomen, hihi. En dat was altijd heel gezellig, soms moesten we even ons verhaal kwijt of even relaxen na een drukke dag of zonder enige reden. Straks kan dit niet meer.

Ik heb ongeveer 6 maanden met Katja gewoond en dat was veel te kort. Katja  heft trouwens gefixt dat ik de kamer kreeg waarin ik nu nog in zit. We kenden elkaar namelijk al langer en ze wist dat ik zoekende was. Hoe moeten wij nou ooit zonder Katja, hoe moet ik nou ook nog zonder Vera. Trouwens, behalve dat Vera uit enthousiasme met Katja mee springt is Vera echt een super lieve meid. Ze ziet altijd het goede in iemand en probeert zich altijd in de ander te verplaatsen. Katja en ik gaan Vera ook super erg missen.We gaan elkaar heel erg missen.

Met wie moet ik straks gezellig gelijktijdig eten, met wie moet ik straks nutteloos mijn tijd besteden (en wel lol hebben natuurlijk) en met wie kan ik lekker en potje klagen over bepaalde dingen. Vera en Ik komen waarschijnlijk ergens terecht met huisgenoten, maar Katja heeft geen leeftijdsgenootjes bij haar wonen. Hoe moet Katja zonder ons? Dit zijn allemaal dingen waarmee we geconfronteerd zullen worden. Het lijkt me niks om deze meiden te moeten missen.

Net als Katja zei dat het voelde alsof wij haar zussen zijn, voelt het voor mij ook alsof Vera en Katja mijn zussen zijn. We hebben ook ontzettend veel dingen gemeen, zoals onze haarkleur en hetzelfde adres, enzovoort. Dat laatste dus binnenkort niet meer. We waren nog van plan om een Harry Potter marathon te doen, want Vera heeft nog geen enkele Harry Potter film gezien (ja WTF hè!?). We hadden nog zóóóóveeel met z’n drieën moeten doen, bijvoorbeeld naar het theater om The Bodyguard te zien. Hopelijk gaan we met z’n drieën alsnog deze dingen doen, alleen moeten we eerst allemaal ons plekje zoeken (en voor Vera en mij een plekje vinden) in een nieuw huis.

Omdat we allemaal uit elkaar gaan en ik niet meer met Katja samenwoon, zal dit ook de laatste post zijn. Ik hoop dat jullie hebben kunnen genieten van de andere 2 posts. Ik vind het enorm jammer dat het zo is gelopen en door al het gedoe is deze post ook wat serieuzer dan de andere. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Doei,

Marcia

Tags:


One response to “Het leven met Katja #3: Katja’s vertrek (en inmiddels ook de onze)

  1. Aww, cute! Wat fijn dat jullie zo’n fijne tijd hebben gehad als huisgenoten! Ik vond de postjes altijd wel leuk om te lezen. ^.^

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.