Inspirerende muur – DIY

Gepost op 30 mei 2016 door Katja in Overig / 4 Comments

DSC_0064

Mijn kamertje in Utrecht wilde ik meer inrichten als mijn plekje. Ik kocht een stapeltje oude Marco Polo’s met uitneembare kaarten en pakte wat boekjes uit mijn eigen collectie. Met washing tape in de aanslag maakte ik deze muur die nog niet helemaal af is, maar al ontzettend blij mee ben. Kijk je mee?

DSC_0062

Laat in de avond begon ik de kaarten op te hangen met washing tape van de Hema. Mijn favoriet is de groen blauwe tape en die met de retro camera’s erop.

DSC_0066

DSC_0061

Tussen de kaarten hing ik een lijntje en hing ik Polaroids op met mini wasknijpertjes met lieveheersbeestjes erop.

DSC_0060

DSC_0068

Het totaal plaatje.

Hoe heb jij jouw kamer als je plekje gemaakt?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Inspirerende muur – DIY

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.