Januari en Februari Book Haul 2017

Gepost op March 2 2017 door Katja in Boeken / 2 Comments

bookhaul

Hoe is het mogelijk dat er al twee maanden van het jaar 2017 voorbij zijn? Ik heb werkelijk geen idee en blijkbaar is dat te merken aan het feit dat ik vergeten was om mijn book haul van januari te posten. Vandaar dat ik de boeken van januari en februari samen in een haul plaats.

Onverschrokken – Lesley Livingston

Dit boek zat in de Celebrate Bookbox van de maand februari. Tijdens mijn stage bij Best of YA was dit één van de boeken waarnaar ik het meest benieuwd was tot het boek zou uitkomen. Daarnaast ben ik dubbel zo blij dat ik het boek eindelijk in mijn handen kan houden omdat ik de auteur in het weekend van YALFest mag interviewen!

Cinder – Marissa Meyer

Nog een boek die in de boekbox zat van Celebrate Books, maar dan in de januari editie. Ik vind het zo tof dat Blossom Books de Lunar Chronicles helemaal gaan uitgeven! Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met deze serie, werd er net bekend gemaakt dat de vorige Nederlandse uitgever stopte met het uitgeven van de serie. Ik vond het enorm balen, maar gelukkig pakt Blossom Books de serie opnieuw op en dat ook nog eens in een prachtige hardcover editie!

Carve the mark – Veronica Roth

Dit boek ontving ik tijdens mijn stage van de uitgeverij als verjaardagscadeau. De meeste boeken heb al van Best of YA, dus mocht ik even wachten totdat deze parel verscheen.

De cirkel – Dave Eggers

Toen de filmtrailer van dit boek online overal opdook kon ik niet anders om als echte boekenwurm eerst het boek te kopen. Dan te lezen en daarna pas de film te zien. Ik ben onwijs benieuwd naar de film, maar dat komt vast goed met Emma Watson in de hoofdrol.

Lang & gelukkig – Kiera Cass

Yeah, de special edition met illustraties. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen en wauw wat fijn om De Selectie opnieuw, maar dan van andere perspectieven te lezen.

Sneeuw als as – Sara Raash

Van Harper Collins ontving ik dit boek als recensie-exemplaar. Echt een prachtig boek met flappen en een kaart voor in het boek. Ik heb al een begin gemaakt met lezen en het liefste zou ik dit boek in één ruk willen uitlezen; zo’n fijne schrijfstijl!

Optimisme is dodelijk – Susin Nielsen

Van uitgeverij Lemniscaat ontving ik dit boek als recensie-exemplaar. Ik ben heel erg benieuwd en helemaal leuk is het dat de auteur van het boek volgend weekend in Nederland is! Als het even kan probeer ik een event te bezoeken waar de schrijver ook aanwezig zal zijn.

De Sprookjesverteller – Antonia Michaelis

Als verrassing van Lemniscaat ontving ik dit boek tegelijkertijd met mijn recensie-exemplaar. Ontzettend leuke en lieve verrassing!

Welk(e) boek(en) is jouw kast rijker geworden afgelopen maand?

Liefs,


 

Tags:


2 responses to “Januari en Februari Book Haul 2017

  1. Haha, ik had dus precies hetzelfde. Mijn bookhaul van januari is er ook helemaal bij ingeschoten en daarom heb ik morgen dus ook van januari en februari een bookhaul. Je hebt trouwens wel toffe boeken toegevoegd! Ik ben super benieuwd naar Onverschrokken en ook naar de Lunar Chronicals.

  2. De afgelopen maand kwamen er hier tien nieuwe exemplaren toe. Zes boeken had ik online besteld en vier andere mocht ik recenseren. Zelf kocht ik het laatste nieuwe Gini Koch boek en twee delen uit de Fever-serie van Karen Marie Moning zodat ik binnenkort verder kan lezen in die reeks. Verder leek het wel alsof ik enkel boeken kocht die te maken hebben met magische bibliotheken: Lost in a book, Ink and Bone en Thief of lies

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.