TBR Maart 2017

Gepost op 3 maart 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

TBR

Nu ik geen stage heb, maar zo nu en dan werk als freelancer, heb ik meer tijd om te lezen. En dat merk ik aan mijn TBR stapel. Vandaag deel ik de boeken die ik graag deze maand zou willen gaan lezen.

Deze maand ben ik van plan om deze twee recensie-exemplaren te lezen en te recenseren voor mijn blog. Optimisme is dodelijk door Susin Nielsen sprak mij meteen aan toen ik het persbericht zag. Helemaal leuk is het dat de auteur volgend weekend in Nederland is. Ik ga zeker even proberen om naar één van de events te gaan die worden georganiseerd vanwege het auteursbezoek. Sneeuw als as door Sara Raasch lijkt mij een heel tof boek! Ik heb al een stuk gelezen en ik vind de schrijfstijl een feestje om te mogen lezen.

Ik ben in een contemporary mood! Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld van Becky Alvertalli staat al een jaar op mijn lijstje om te gaan lezen. En deze maand ga ik het boek echt lezen! O, en de cast voor de verfilming van het boek is een tijdje terug bekend gemaakt… ik zwijmel echt weg bij de cast. Am I Normal Yet? van Holly Bourne is een boek die niet super lang op mijn TBR stapel ligt, maar vanwege mijn mood zou ik heel graag dit boek willen gaan lezen.

Ik mag dan wel in de mood zijn voor contemporary, maar ik heb ook erg veel zin om weer een boek te mogen lezen over vampiers! Haha, wellicht tegenstrijdig. Maar verhalen over vampiers vallen bij mij altijd goed. Violet van Abigail Gibbs ligt al veel te lang in mijn kast, dus tijd om te gaan lezen!

Welke boeken ben jij van plan om deze maand te gaan lezen?

Liefs,


Tags:


One response to “TBR Maart 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.