Lang & gelukkig – Kiera Cass

Gepost op 8 maart 2017 door Katja in Boeken / 0 Comments

Titel: Lang & gelukkig

Auteur: Kiera Cass

Verschenen: februari 2017

Pagina’s: 336

Uitgever: Best of YA

Waardering: 9/10

Lang & gelukkig van Kiera Cass Het ultieme cadeau voor alle Selection-fans!
Deze bundel bevat de vier Selection-novelles: De prins, De lijfwacht, De koningin en De favoriet, plus nog niet eerder uitgegeven bonusmateriaal. Het is een echt collector’s item voor de fans, met een kaart en illustraties in het binnenwerk.

Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie.
De lijfwacht beschrijft Aspens tot nu toe nog onbekende leven binnen de paleismuren.
In De koningin strijdt Amberly, de moeder van prins Maxon, om de hand van haar prins.
De favoriet vertelt het verhaal van de liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter. En niet te vergeten: bonusmateriaal!

Het is inmiddels een tijdje terug dat ik de Selectie boeken heb gelezen met America in de hoofdrol. Daardoor was ik sommige details in het verhaal vergeten. Wat was het heerlijk om dit alles opnieuw te mogen lezen, maar dan vanuit het perspectief van anderen. Ik was persoonlijk het meest verrast om het verhaal van Amberly. Ik vond het werkelijk een ontzettend fijn verhaal om te mogen lezen.

De verhalen lezen vanuit verschillende perspectieven is al leuk om te lezen, maar de tekeningen en de kaart in het schutblad maakten het helemaal af! Dit zorgt er voor dat dit boek een echte collector’s item is. De stijl van de tekeningen past perfect bij de verschillende verhalen en lieten mij verder dromen wanneer de korte verhalen eindigden.

De schrijfstijl van Kiera Cass is niet verrassend, maar past perfect bij de boeken die al eerder van haar hand zijn verschenen. Ze wist voor mij het gevoel te creëren die ik ervaarde toen ik de Selectie-serie voor het eerst las.

Aan ieder fan van de Selectie-serie kan ik dit boek aanraden! Het voegt daadwerkelijk iets toe aan je boekencollectie! De verhalen zijn zo leuk en ik kreeg even weer het gevoel alsof ik de serie voor het eerst las.

Liefs,

Tags: , , , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.