Mijn favoriete reisfoto’s van 2018

Gepost op December 23 2018 door Katja in Reizen / 0 Comments

In 2018 heb ik twee achtdaagse reizen gemaakt. Ik ben enorm blij met die wat langere reizen. Gelukkig genoeg tijd om ook wat rond te reizen en zo heb ik veel mooie verschillende soorten foto’s kunnen maken.

Edinburgh, Schotland

Het was een regenachtige ochtend in Edinburgh en ik was bijna bang dat de hele dag lang de zon niet zou schijnen. Uiteindelijk kwam de zon toch nog door tussen alle wolken. Door de wolken is de stad deels in schaduwen en dat vind ik er zo mooi aan. Het past precies bij de stad. Vanaf het kasteel had ik dit mooie uitzicht.

Lowlands, Schotland

Een lucky shot was deze foto. Outlander fans zullen het kasteel wel herkennen. Geen idee hoe, maar vanuit een rijdende bus is het me gelukt om deze foto te maken en kasteel Lallybroch te zien.

Highlands, Schotland

Voor een foto die uit een rijdende bus is gemaakt moet ik zeggen dat ik het best een goede foto vind. Wat een uitzicht! Ik ben dol op bergen. Het is vaak één van de eerste dingen die ik mis als ik weer terug ben in Nederland. Ik vind het mooi om de grote verschillen in landschap te mogen zien.

Loch Ness, Schotland

Elke keer wanneer ik deze foto zie kan ik het gewoon ruiken. Het water, de bomen. Voel ik de gladde stenen waar ik op zat. De warmte van de zon op mijn gezicht en de wind door mijn haren. Nu realiseer ik me weer wat voor een prachtige reis ik heb kunnen maken.

Brighton, Engeland

Ik was precies op het goede moment aangekomen bij het strand die middag. Genoeg tijd om naar de ondergaande zon te kijken en te genieten van de laatste zonnestralen van die dag.

Brighton, Engeland

Ik zie me weer zitten op het strand wanneer ik deze foto zie. Ik dacht eindelijk nergens aan. Niet aan het verleden of de toekomst. Ik leefde volledig in het hier en nu.

Exeter, Engeland

Wanneer ik deze foto zie, dan denk ik altijd meteen aan ‘thuis’. Mijn thuis, mijn begin van een nieuw punt in mijn leven en weer onderweg naar een nieuwe avontuur. The Quay is mijn favoriete plek in Exeter en wat een uitzicht vanaf daar op de rest van de stad!

Ik voel het inmiddels weer kriebelen. Kriebelen om weer op reis te gaan in 2019. Nog geen idee waar ik heen wil. Voor het eerst in jaren heb ik geen voorkeur. Nouja, Brighton. Ik zou heel graag terug willen naar die mooie stad met het strand.

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.