Mijn landgoed leven #10: Mijn verjaardag

Gepost op 12 december 2017 door Katja in Schrijfsels / 2 Comments

Op 6 december was ik jarig en dat terwijl ik op het landgoed was! Hoe het was om mijn verjaardag te vieren op het landgoed? Dat kan je hier lezen!

Op mijn verjaardag ging de blogpost Hoofdstuk 22 online. Hierin legde ik uit waarom ik mijn verjaardag niet echt kon vieren die dag. Maar in deze blogpost vertel ik wat ik toch uiteindelijk op 6 december heb gedaan.

Nadat ik mijn blogpost Hoofdstuk 22 online had gezet kleedde ik me aan en liep ik naar kantoor. Ik opende het pand en zette mijn traktatie alvast klaar. Mijn computer startte op terwijl ik mijn ontbijt aan het eten was. Even werken en vervolgens een vergadering, na de lunch maakte ik het een en ander af. Voor ik het wist was het al tijd voor het avondeten. De koks weten wat ik lekker vind. Ze hadden voor mij een vegetarisch Italiaans gerecht voor mij klaar gemaakt. Na het eten zongen ze nog voor me. Ik was op dat moment vrij, maar de koks moesten het diner koken voor de gasten.

Ik ging even naar mijn kamer en nam daar de papieren door voor de visitatie die ik had de dag erna. Na wat gelezen te hebben belde mijn moeder me op om me nog even te feliciteren aan de telefoon. We kletsten wat en daarna ging ik terug naar het hoofdgebouw van het hotel, want ik had afgesproken met een collega, van het cursusinstituut die dezelfde nacht ook sliep in het hotel, om nog even een drankje te gaan drinken aan de bar.

Bij de bar mocht ik verschillende soorten wijn proeven, maar ik ging voor de voorkeur van de barman. En die beviel me enorm goed! Een witte droge wijn. De barmannen hadden even een rustig moment dus samen met drie barmannen en mijn collega van het cursusinstituut hadden we het enorm gezellig. We kletsten over uiteenlopende zaken.

Later in de avond was een van de barmannen vrij en kwam in zijn alledaagse kleding aan de bar zitten. Daarna kwam ook de receptioniste erbij toen zij klaar was met werken. Zo heb ik toch met best wel een groep mensen mijn verjaardag kunnen vieren. Die avond ging ik niet te laat naar bed, vanwege de planning van de volgende dag. Maar ik ben enorm blij dat ik nog even een gezellige tijd had bij de bar.

Liefs,

Tags:


2 responses to “Mijn landgoed leven #10: Mijn verjaardag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.