Personal Update: School, vakantie en stage

Gepost op 14 augustus 2016 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

DSC_0662

Een update over hoe het nu met mij gaat, dingen over school, mijn vakantie en stage. Mijn stage op de marketingafdeling van Best of YA loopt ten einde en wat ga ik hierna doen? School was niet mijn favoriete bezigheid afgelopen jaar. Ik ben blij dat ik bijna vakantie heb, even voor twee weken er tussenuit.

School

Ik ga er niet omheen draaien. School is ondanks dat ik deeltijd studeer niet mijn favoriete bezigheid. Toch vind ik het meeste wat ik leer werkelijk interessant en ik heb iets besloten. *diepe zucht* Ik ga het komend schooljaar anders aanpakken. Ik heb het er al eerder over gehad en dat is dat ik minder blog zodat ik meer tijd heb voor school. Het najaar zal barsten vol met leuke boekevenementen, maar ik heb besloten dat ik niet meer zoals vorig jaar van alles ga doen. Bloggen gaat gewoon door, gemiddeld 4 keer in de week. Het was een moeilijke keuze, maar ik heb besloten om me meer te gaan focussen op school en minder op mijn blog. Hoe jammer ik het ook vind. Ik wil meer uit mijn school gaan halen. Dit betekent ook dat ondanks dat ik weer terug ben in mijn leesmodus meer boeken ga lezen over filosofie in plaats van YA.

Vakantie

Yes, nog minder dan 10 dagen voordat ik mijn backpack terug slinger op mijn rug. Ik ben heel erg toe aan deze vakantie, met de trein naar Berlijn. Ik kan niet wachten op een kaffe und kuchen in een café met een boek in mijn hand. Rondslenteren door de stad met mijn camera in mijn handen als een echte toerist of als een Berlijner de vintage winkels afstruinen.

Stage

Bijna 7 maanden lang liep ik rond op de marketingafdeling van Best of YA. Afgelopen juni zat ik een jaar in het boekenvak. Al meer dan een jaar wilde ik heel graag een ander soort stage lopen. Dit wilde ik dus al voordat ik stage begon te lopen bij VBKMedia. Maar een marketingstage bij Uitgeverij Kok en Omniboek kwam toevallig op mijn pad. Maar wat wilde ik nou al die tijd echt? Ik studeer journalistiek, dus vandaar dat ik meer in die richting een stage wil gaan doen. Ik wil stage lopen bij een redactie en niet zomaar een redactie. Best of YA, dit is al voor lange tijd mijn grote droom en per 5 september komt die droom waar. Ik ga stage lopen bij de redactie van Best of YA! Maar eerst mijn laatste stageweek op de marketingafdeling en dan ga ik de drie nieuwe stagiairs op de afdeling kinderboeken, Best of YA, Lifestyle en Non-fictie inwerken.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Personal Update: School, vakantie en stage

  1. Ik heb deze week ook besloten om het iets rustiger aan te doen wat bloggen betreft. Vanaf volgende week ga ik niet meer dagelijks een blogpost publiceren. In het begin ga ik het even met 6 proberen maar waarschijnlijk zullen het er na een tijdje 5 of 4 per week worden. Ik heb nog steeds voldoende blogideetjes die ik wil uitwerken maar ik kom niet meer toe aan mijn creatieve projectjes en eigenlijk lees ik ook minder vaak dan ik zou willen. Hopelijk komt daar verandering in wanneer ik wat minder frequent zal bloggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.