Picture My Life #1: London, Comic Con en #boekbloggersinhetwild15

Gepost op 21 juli 2015 door Katja in persoonlijk / 8 Comments

21juni

Afgelopen weekend heb ik één van de meest leuke citytrips van mijn leven gehad (Ja, ik weet ik ben nog jong, maar het was echt een epic weekend!). Laat mij jou meenemen in een korte vlucht door mijn foto’s die ik in London heb gemaakt.  

DSC_0306Met de bus vetrokken we afgelopen donderdag naar London met een groep van 9 man. We maakten een tussenstop van een uur in Antwerpen. Een wafel eten konden we daardoor niet laten.

DSC_0309Ein-de-lijk, Engeland!!! Mijn hart maakte een sprongetje van geluk toen ik het pracht landschap zag wanneer onze bus de trein verliet, die ons door de tunnel bracht aan de andere kant van de zee.

Na een avond bijkomen was het de volgende dag zover. COMIC CON LONDON!

DSC_0317

Na een paar uur in de rij staan (oké, zitten/liggen, want het duurde veel te lang om staand te wachten in de rij) mochten we naar binnen. Het waren 3 verdiepingen Comic Con en één van de verdiepingen was bestemd voor YALC. Boeken, boeken en nog eens boeken. Later meer over Comic Con en YALC in een apart artikel.

DSC_0323

Wachten voor een panelgesprek met onder andere auteur Marie Rutkoski.

DSC_0338

Zaterdag was het tijd voor Oxford street en brachten we ook een bezoekje aan de Disney winkel.

DSC_0351

Op de zondag gingen Emmy en ik samen naar Piccadilly Circus winkels, bandjes en boeken bekijken. De hele dag bouwde de spanning in mijn lichaam zich al op, want in de avond gingen we met een deel van de groep naar de Harry Potter Tour.

DSC_0440

Kippenvel had ik aan het einde van deze tour bij het zien van deze tekst van J.K. Rowling. Later meer over deze awesome tour!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Picture My Life #1: London, Comic Con en #boekbloggersinhetwild15

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.