Picture My Life #5

Gepost op 21 september 2015 door Katja in persoonlijk / 3 Comments

PML5

Wacht, wat! Het is alweer precies 2 weken geleden dat ik een update gaf? Euhm ja oeps, blijkbaar! De tijd lijkt ontzettend snel te gaan en dat kan ik ook merken. School en stage nemen behoorlijk wat tijd in beslag en daarnaast wil ik elke nacht 7 uur slapen als het even kan. Het zijn hectische weken, maar ook ontzettend leuk!

rozekoek

Twee weken terug had ik op de dinsdag een inleiding voor stagiaires… Terwijl ik precies op die dag, 8 september, 3 maanden stage liep bij Uitgeverij Kok. Maar ik had nog niet de inleiding gehad. Na de 3 uur durende inleiding was er ook nog een soort van vergadering. Al met al een dag vol luisteren, maar met toffe collega’s maakt het het ook leuk. En vierden we tussen de inleiding door nog een verjaardag (vandaar die roze koek).

marketeers

Na de inleiding en vergadering had ik even de tijd om pauze te houden voordat ik verder aan het werk ging. Als volgt stond op de planning om mijn collega’s op de foto te zetten voor een folder. Nadat dat gedaan was maakte een andere collega deze bovenstaande foto: de marketeers van uitgeverij Z&K.

Na stage ging ik naar mijn tweede avond school, daar voerden we socratische gesprekken en had ik les over de inleiding van de filosofie.

boektas

Op donderdag vertrok ik voor een weekend naar het noorden. Natuurlijk kan ik dan niet zonder reisvoer!

vuurkorf

Dezelfde avond nog aten we (mijn moeder, haar vriend en ik) buiten en ook een toetje mocht niet ontbreken bij de warme vuurkorf.

DSC_0475

DSC_0488

In het weekend na leren voor school trok ik en mijn camera even terug naar de bossen van de gemeente waar ik vandaan kom.

onverminderd

Vorige week kon ik eindelijk Onverminderd vasthouden waar een quote van mij instaat! Ontzettend tof en gaaf! Dit boek is een grote aanrader om te lezen met een grote mok thee, kaarsjes aan en laat de herfst maar beginnen! Maar even serieus: ‘Dit verhaal marcheert letterlijk en figuurlijk een weg naar je hart!’

De rest van de week werd gevuld met stage, afgelopen donderdag boekenfestijn en school op zaterdag… Yup, school op zaterdag en om eerlijk te zijn valt het best mee. Want doordat je op tijd opstaat en meteen bezig bent, ben je de rest van de dag ook productief.

teatime

Gisteren was het tijd om De behandeling uit te lezen (woensdag recensie), bloggen en niet te vergeten huiswerk maken voor morgen.

Hoe was jouw week? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Picture My Life #5

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.