Picture My Life #6: Amsterdam, boeken en secret projects

Gepost op October 9 2015 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

PML6

De afgelopen 2 weken waren zeer hectisch, maar ook heel leuk! Van ziek worden tot een afspraak in Amsterdam en niet te vergeten alle leuke projecten waar ik aan mee mag werken! Je leest het allemaal in Picture My Life #6! 

miriam

Afgelopen woensdag 2 weken geleden had ik een erg leuke afspraak staan in Amsterdam met auteur Miriam! Zij schreef onder andere Het boek van Tess! Vanaf dat ik Miriam had ontmoet in Amersfoort hadden we meteen een klik en sindsdien spreken we elkaar met regelmaat.

ziek

Ohnee, ook ik ontkwam niet aan de griep! Gelukkig kon ik daardoor wel uren achterelkaar lezen. 🙂

bol

Na een paar dagen ziek geweest te zijn, ging ik vorige week woensdag vol goede moed naar het werk. En ja, bovenstaande gebouw was mijn kantoor voor de rest van de middag. Bol.com kinderboekenfeest! Ontzettend gaaf dat ik hier bij mocht zijn! Het was een super leuke middag met veel blije enthousiaste kinderen, boeken en nog eens boeken! Mijn booknerd hartje ging sneller kloppen toen ik al die lezende kinderen om mij heen zag.

IMG_1622

Zoals je misschien weet ben ik stagiaire marketing bij Uitgeverij Kok, bij die job horen ook leuke foto’s maken! Een behind scenes foto gemaakt door collega Dagmar!

tw

Afgelopen zondag had ik een hele bijzondere middag! Wat die middag precies inhoudt kan ik nog niet vertellen. Helaas pas in 2016! Say what?! Maar geloof me, het is het wachten waard!

pokémon

Diezelfde avond besloot ik om samen met één van mijn huisgenoten Pokémon te kijken en wijn te drinken. Oké, alleen ik besloot het laatste en sleurde mijn huisgenoot erin mee. 😛

vuurenas

Samen met mijn collega Dagmar hadden we een hele leuke brainstorm bij Uitgeverij LS Amsterdam. Na deze onwijs leuke sessie kregen we een prachtig mooi boek mee naar huis. Ik kan niet wachten om hierin te beginnen!

Gisteravond stond mijn volgende afspraak voor het werk gepland en dat in Den Haag bij de boekpresentatie van Gillian King! Ik zag een paar van mijn blogvrienden weer, Lisette Jonkman en nog vele andere enthousiaste lezers!

De afgelopen weken kan ik niet noemen zonder overal een uitroepteken achter te plaatsen, maar het waren dan ook super leuke weken! Ik ben echt vereerd dat ik zoveel dingen mag doen en overal bij kon wezen. Maar aan alles komt een eind….

12143184_820666004718017_4415359008879951720_n

Zelf wist ik het al een tijdje en ik weet zeker dat mijn collega’s het ook al wisten. Mijn stageperiode loopt af eind januari en mijn plekje komt vrij vanaf dan. Dus zoek jij nog een stage, waar je veel leert over online en offline marketing? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet kom je niet alleen tussen geweldige titels van boeken te zitten, maar ook leuke collega’s!

Maar wat ga ik dan doen vanaf februari? Dat houd ik nog even voor mijzelf, maar dat het net zo’n toffe stage wordt als waar ik nu zit, dat weet ik al wel zeker!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Picture My Life #6: Amsterdam, boeken en secret projects

  1. Ik heb de info over de stage wel opgevraagd om te kijken of het binnen mijn opleiding zou passen, maar ik vrees dat de stageduur problemen gaat opleveren 🙁 Echt zo enorm jammer, want het lijkt me echt een geweldige stage <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.