Woehoe, That Blonde Woman bestaat een jaar!

Gepost op October 11 2015 door Katja in persoonlijk / 12 Comments

IMG_20150829_102447

Mijn blog bestaat vanaf vandaag precies een jaar! Of nouja, precies een jaar geleden poste ik mij allereerste blogpost waarin ik mijn lezers welkom heette. Nu een jaar later heeft bloggen mij ergens gebracht en wauw ik had nooit verwacht dat een ‘hobby’ zoals bloggen mijn wereld op z’n kop kon zetten. Lees snel verder als jij wil weten hoe mij blog mijn leven heeft veranderd!

 Tijdens mijn eerste blogjaar heb ik ontzettend veel leuke dingen mogen doen. Dingen waarvan ik niets eens over durfde te dromen! Interviews, events en prachtige samenwerkingen met uitgeverijen. Ik sta nog steeds verstelt en al helemaal als ik mij bedenk dat er nog vele leuke dingen op de planning staan voor mijn blog in 2016!

Maar hoe heeft bloggen mijn leven zo op z’n kop gezet? Deze vraag hoor ik best vaak en meestal beantwoord ik het vaag, omdat ik de meest rigoureuze keuzes in mijn leven heb gemaakt grotendeels dankzij bloggen. Heftig? Ja, maar bloggen heeft mij wel dichterbij mij gebracht. Wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Begint het al diepzinnig te worden? Dan hier mijn overzicht van hoogtepunten van het afgelopen jaar!

Interviews

Voor mijn gevoel heb ik aardig wat meer interviews gedaan dan hier boven te zien is, maar meestal noemde ik het dan niet echt een interview in mijn verslagen. Het waren dan vragen die ik tijdens een event stelde.

SAM_0337

Tijdens de Blossom Books Leesmob sprak ik voor het eerst met Lezeressen van TBW.

Events

Overig

DSC_0362[1]

Mijn Bucket List

Wat een lijst en dat heb ik allemaal in één jaar gedaan?? Ik weet niet hoe, maar het bewijs aan artikelen, foto’s en sociaal media is er!

Dan rust er nog één vraag. Hoe heeft bloggen mijn wereld zo veranderd? De ochtend voor de Meet & Greet met Carmen Reid werd ik met een besef wakker. Ik wilde stopen met school. Vanaf die ochtend besloot ik om bij veel dingen mezelf een vraag te stellen. Word ik hier gelukkig van? Is het antwoord ja, dan is het makkelijk, want dan doe ik het. Maar de opleiding (Nederlands docent) maakte mij niet gelukkig. Bloggen maakt mij gelukkig. Die ochtend besloot ik om alleen dingen te doen waar ik 100% achter sta. Dat was moment één dat ik mij realiseerde dat bloggen voor belangrijk was en nog steeds is. Ik zou mij leven zonder bloggen niet eens meer kunnen voorstellen!

Ik begon met het maken van een bucket list, daardoor besefte ik dat ik naar het Buitenland wilde. Voor ik het wist zat ik In Engeland om daar een geweldige cursus te doen. Na terugkomst vond ik mijn studie (Toegepaste filosofe en Journalistiek & media) en vertrok opnieuw, maar dit keer naar Parijs. Ik vond mij droomstage bij een Uitgeverij. Daarnaast ging ik met mijn blogvrienden naar London.

Het wil niet zeggen dat ik deze dingen alleen maar heb gedaan omdat ik blogde, maar bloggen was wel mijn stok achter de deur. Toch beken ik dat ik bijna alles van bovenstaande lijstje niet had kunnen doen wanneer ik niet had geblogd. Dat is waarom bloggen mijn leven op z’n kop heeft gezet. Het heeft er voor gezorgd dat ik alles eruit haalde wat erin zit.

Ik wil alle uitgeverijen bedanken die mij de kans gaven om interviews te doen met auteurs, recensie-exemplaren aanboden en vele leuke nieuwtjes met mij deelden. Sandra en Susanne (Best of YA) bedankt dat jullie mij altijd de ruimte geven om mooie foto’s te kunnen maken tijdens events. Myrthe (Blossom Books) bedankt dat je mij altijd de laatste nieuwtjes liet weten.

In het bijzonder wil ik Patty (Clavis) bedanken! Jij was degene die mij mijn eerste recensie-exemplaar gaf en in mij geloofde als blogger.

Niet te vergeten kon ik de helft van mijn lijstje niet doen zonder mijn medebloggers die voor mij een wereld lieten opengaan!

Last but not least. Jij als lezer! Ja, jij. Jullie allemaal hebben het voor mij echt een feestje gemaakt om elke dag op mijn blog te kijken en de moeite neemt om ook een reactie achter te laten.

Nogmaals bedankt iedereen! Komend blog jaar wordt nu al een tof jaar, dat weet ik zeker!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


12 responses to “Woehoe, That Blonde Woman bestaat een jaar!

  1. Gefeliciteerd met je eenjarig blogjubileum Katja 🙂
    Zo te zien heeft het je al veel moois gebracht en je geholpen bij het vinden van de juiste studierichting.
    Ik wens je nog veel mooie blogjaren toe!

  2. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan lieve Katja! Ik hoop dat we nog heel lang mogen genieten van je leuke blogposts!

    Kusjes van je Booknuts vriendinnetjes!

  3. Hihi, ik zag net al in mijn Timehop dat ik een jaar geleden op je eerste blog had gereageerd. Van harte gefeliciteerd! Je mag echt heel trots zijn op wat je al hebt bereikt. 🙂

  4. Wat een prachtige lijst om trots op te zijn, echt geweldig en dat in slechts een jaar! Ik wens je minstens zo’n nieuw blogjaar toe vol mooie hoogtepunten, enjoy <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.