Blossom Books Leesmob

Posted on June 15 2015 by Katja in Boeken, evenement / 7 Comments

Gisteren was de ‘Ik geef je de zon’ leesmob in park Lepelenburg in Utrecht. Volgens mij was dit de eerste keer dat ik binnen 30 minuten op plaats van het event was. Heerlijk, om eindelijk centraal te wonen!

Met een verhit hoofd wandelde ik het park binnen waar we die middag met een groep boekenliefhebbers in het park zouden gaan zitten om samen het boek ‘ik geef je de zon’ te gaan lezen van uitgeverij Blossom Books.

Ik was al gewaarschuwd op Facebook door de uitgeverij zelf dat er ook een iets anders gaande was in het park. Er was een event voor het goede doel met veel BN’ers en cameraploegen. Daar gingen we met een groep van rond de 20 man tussen lezen. Nou ja ‘lezen’. In mijn groepje kwam daar niet zoveel van terecht. Wel in de andere groepjes, maar ons groepje had het veel te druk met kletsen van avatar (de animatie-serie) tot over reizen.

Gezellig was het absoluut! Ik zat met 2 meiden samen die mijn blog beide trouw volgen. Wauw, volgens mij was gisteren het toppunt van mijn blog! Om samen te zitten en te kletsen met 2 lezeressen. Het voelde echt zo onwerkelijk. Nogmaals bedankt meiden voor jullie lieve woorden!

SAM_0337

Samen met de 2 lezeressen op de foto. Zie mij stralen van trots. πŸ˜€

Tijdens het ‘lezen’ werden er ondertussen foto’s gemaakt ter promotie van het boek. Ik ben nog niet heel ver in het boek, maar tot nu toe vind ik het erg mooi. Binnenkort de recensie.

Na de leesmob ging ik samen met 2 andere meiden een boekhandel bezoeken. Deze meiden zitten momenteel in het Ambassadeurschap van Blossom Books, iets wat ik 2 jaar geleden deed. Het volgende bericht volgde dezelfde avond:

beokhandel

Dat van de tompoes is true story… Het leven van een booknerd.

Het was een erg gezellige, heerlijke en zonnige (zie jij de grap?) dag. Zeker voor herhalingvatbaar!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


7 responses to “Blossom Books Leesmob

  1. Klinkt super gezellig! En ondanks dat ik vaak ook wel een tijdje in boekenwinkels rondloop heb ik nog nooit een tompoes aangeboden gekregen πŸ˜›

  2. Ik had ook heel graag willen komen, maar ik vierde dit weekend mijn verjaardag (waar ik sΓΊperveel mooie boeken heb gekregen <3). Het lijkt me echt ontzettend leuk om met lezeressen te praten, dus ik snap wel dat je niet veel gelezen hebt haha.

  3. Wat was ik graag gegaan! Helaas heb ik examens en moest ik studeren… πŸ™
    Wat GAAF dat die boekverkoper jullie een tompoes aanbood! Ik zou dan ook meer dan een half uur gebleven zijn! πŸ˜‰

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.