Blossom Books Leesmob

Gisteren was de ‘Ik geef je de zon’ leesmob in park Lepelenburg in Utrecht. Volgens mij was dit de eerste keer dat ik binnen 30 minuten op plaats van het event was. Heerlijk, om eindelijk centraal te wonen!

Met een verhit hoofd wandelde ik het park binnen waar we die middag met een groep boekenliefhebbers in het park zouden gaan zitten om samen het boek ‘ik geef je de zon’ te gaan lezen van uitgeverij Blossom Books.

Ik was al gewaarschuwd op Facebook door de uitgeverij zelf dat er ook een iets anders gaande was in het park. Er was een event voor het goede doel met veel BN’ers en cameraploegen. Daar gingen we met een groep van rond de 20 man tussen lezen. Nou ja ‘lezen’. In mijn groepje kwam daar niet zoveel van terecht. Wel in de andere groepjes, maar ons groepje had het veel te druk met kletsen van avatar (de animatie-serie) tot over reizen.

Gezellig was het absoluut! Ik zat met 2 meiden samen die mijn blog beide trouw volgen. Wauw, volgens mij was gisteren het toppunt van mijn blog! Om samen te zitten en te kletsen met 2 lezeressen. Het voelde echt zo onwerkelijk. Nogmaals bedankt meiden voor jullie lieve woorden!

SAM_0337

Samen met de 2 lezeressen op de foto. Zie mij stralen van trots. 😀

Tijdens het ‘lezen’ werden er ondertussen foto’s gemaakt ter promotie van het boek. Ik ben nog niet heel ver in het boek, maar tot nu toe vind ik het erg mooi. Binnenkort de recensie.

Na de leesmob ging ik samen met 2 andere meiden een boekhandel bezoeken. Deze meiden zitten momenteel in het Ambassadeurschap van Blossom Books, iets wat ik 2 jaar geleden deed. Het volgende bericht volgde dezelfde avond:

beokhandel

Dat van de tompoes is true story… Het leven van een booknerd.

Het was een erg gezellige, heerlijke en zonnige (zie jij de grap?) dag. Zeker voor herhalingvatbaar!

Liefs,

header31-860x280

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.