Bucket List: Mijn quote in een boek

Gepost op 21 juni 2015 door Katja in persoonlijk / 6 Comments

quoteinboek

 

Het moment dat er weer een droom uitkomt, je iets kan afstrepen van je bucket list, dat moment is overweldigend! En deze had ik nog lang niet verwacht dat ie uit zou gaan komen.

Tijdens mijn eerste week stage, sterker nog op mijn eerste stage dag, zag ik voor het eerst een origineel exemplaar van ‘Een huis in Frankrijk‘ liggen. Op het bureau naast die van mij. Voor mijn recensie op deze site las ik een leesexemplaar namelijk.

En dag later kwam Dagmar (collega) terug van vakantie en zei ze heel casueel tegen mij: ‘Heb je dit al gezien?’ Ze had ‘Een huis in Frankrijk’ opengeslagen. Ik wist niet waar ik naar moest kijken, dus mijn ogen scande de pagina tot mijn ogen bleven hangen bij iet bekends.

Een korte gil wist zich een weg naar buiten te werken, gevolgd door een hand die ik tegen mijn mond drukte. Mijn website wordt genoemd in het boek…

Het is gek, het is fijn, het is bijzonder en dit gevoel wil ik voor altijd vast houden! Weer een droom verwezenlijkt. Mijn quote staat in een boek!!!

SAM_0337Niet alleen een quote in een boek is als droom uitgekomen, maar ook iets anders… Iets wat ik nooit op een bucket list heb durven te zetten. En jawel het heeft te maken met bovenstaande foto.

Al zolang dat ik een journaliste wil worden, hoopte ik dat ik op een dag een groepje trouwe lezers zou opbouwen. En afgelopen zondag mocht ik dan 2 lezers van mijn site ontmoeten (die geen familie of vrienden zijn). Al moet ik zeggen dat ik samen met deze lieve lezers binnenkort al een dagje uit ga plannen. Want het kletsen was zo leuk met deze meiden dat ik voorstelde om een keer deze zomer met z’n drieën naar de boekhandel te gaan. Want je bent een booknerd of je bent een booknerd.

Welke droom van jou heb jij in de afgelopen tijd verwezenlijkt?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Bucket List: Mijn quote in een boek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.