Lobster Date

Posted on June 28 2015 by Katja in Boeken, evenement / 5 Comments

DSC_0241

Wat is een blog zonder iets over je eten te posten? πŸ˜‰

Wat!? Een date met een lobster? Ja… Zoiets. Uitgeverij Blossom Books liet ons, bloggers, per mail alvast weten dat het een awkward avond zou worden. Na een dagje stage vertrok ik per trein naar Alkmaar waar de date plaats zou vinden op de nieuwe plek in deze kaasstad waar de uitgeverij zich nuΒ vestigt.Β 

Tijdens deze treinreis had ik echt een super leuk gesprek met 2 net-geslaagd-van-de-middelbare-school-/-bijna-studenten. We hadden het over van alles met veel gelach dat zorgde ervoor dat ik weer een energie boost kreeg die ik hard nodig was.

Na een leuk gesprek met 2 net-geslaagd-van-de-middelbare-school-/-bijna-studenten was het tijd om afscheid te nemen. Alkmaar ken ik niet heel goed, dus voelde ik mij een beetje verloren toen ik om mij heen keek en niets herkende. Niet erg gek, aangezien ik in deze stad nooit op het station was geweest. En toen zag ik Emmy. Voor ik het wist liepen we met een grote groep naar de uitgeverij. Voor dat we op de bel drukten spoten de meeste nog even deo op, want we hebben toch een date?

DSC_0246

Dit stond ervoor mijn neus toen we binnenkwamen en op onze plek gingen zitten… Yup, ik ga hier niet verder over uitweiden…

DSC_0242

Zie de trotse pauw Emmy een foto maken van haar omslagontwerp. Nogmaals ik ben super trots op je! <3

Om de avond te beginnen gingen we ons aan elkaar op een awkward manier voorstellen. Dus je zei je naam gevolgd door een zin die opgevouwen op een briefje op je bordje lag.

DSC_0247

Dit was mijn zin.

De avond stond helemaal in het teken van het nieuwe boek die morgen uitkomt bij Blossom Books. Lobsters! Aangezien ik er nog niets van had gelezen (als bloggers kregen we de eerste 3 hoofdstukken opgestuurd, maar ik lees liever het hele boek in één keer) bergreep ik (nog) niet alles en waar alles mee te maken had. Na deze avond kregen we een goodiebag met het boek! Dus die ga ik snel lezen!

DSC_0254

Al snel kwamen we bij mijn favoriete gedeelte van de avond… Het skype gesprek met de auteurs van Lobsters!

Het was een heerlijk interview met Tom en Lucy. Aangezien ik niets van het boek wil spoileren, vertel ik niet veel van de inhoud van het interview. Als hier wel behoefte naar is laat het mij weten, want dan zal ik er een aparte blogpost van maken.

Mijn vraag die ik aan de auteurs had, had niets te maken met het boek. Of nou ja een beetje. Ik vroeg naar een awkward situatie die ze ooit hadden meegemaakt. Van Tom heb ik nog steeds een antwoord tegoed, maar Lucy beantwoorde deze vraag met veel enthousiasme.

Nadat het uitging met Tom (Ja, het klopt Tom en zij waren een stelletje toen ze 16/17 jaar waren) had ze een date met een andere jongen. Op deze date droeg ze een rose kleurig jurkje en ging ze naar de eerste Pirates of The Caribbean film. Tijdens de film moest Lucy al erg nodig naar de wc, maar ze wachtte net zolang totdat de aftiteling op het scherm verscheen. Vervolgens vluchtte ze naar het damestoilet om tot de ontdekking te komen dat ze ongesteld was. En nee, helaas voor Lucy was het geen kleine vlek. Haar hele rug zat er onder… (mijn excuses voor als je net aan het eten was…) Na een half uur lang poetsen besefte Lucy dat ze deze vlek niet uit haar jurk zou krijgen en liep ze terug naar haar date om zo snel mogelijk weg te gaan uit de bioscoop.

Dat noem ik pas een awkward situatie!Β 

DSC_0252

Deze cupcakes zijn heerlijk!

Het leukste van alles is, is dat we (boekbloggers die samen naar London gaan) Lucy gaan ontmoeten op Comic Con! Hoe gaaf?! Dus mijn boek gaat mee die al gesigneerd is door de vormgeefster, Emmy. πŸ˜€

lobsters5

Het was een gezellig avondje en nu heb ik nog meer zin in London dan ik al had!

Liefs,

header31-860x280

Tags: ,


5 responses to “Lobster Date

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.