Personal Update: bizar gevoel en foto’s

Gepost op 14 juni 2015 door Katja in persoonlijk / 10 Comments

Heb jij ook weleens het gevoel dat het leven bizar in elkaar zit? Het moment dat je je realiseert dat de keuzes die je maakt in het leven soms echt er toe doen? 

Afgelopen week zaten er velen in spanning af te wachten op hun uitslag. Of dat nou voor het examen, tentamen of eindgesprek was, afgelopen week werd er een keuze voor de meesten gemaakt. Dit is het allereerste jaar dat ik niet in spanning zat af te wachten en ik moet zeggen dat dat best vreemd voelt…

De laatste dagen zie ik wanneer ik sociale media open elke keer weer een nieuw bericht van een geslaagde. Wat mij het meeste raakte van al deze berichtjes, waren de berichtjes van mensen waarmee ik in het eerste jaar op het MBO heb gezeten.

Voor wie het (nog) niet weet, ik heb namelijk mijn MBO diploma in 2 jaar gehaald in plaats van de structurele 3 jaar. Hoe dit kan? Ik verveelde mij en ben in de laatste 9 weken van mijn eerste jaar naar volwasseneducatie overgestapt. De opleiding ging daar in een versneld traject. Met andere woorden, ik was vorig jaar al geslaagd van mijn eerste jaar klas. De rest is nu geslaagd…

Dit vind ik nu zo’n bizar gevoel geven. Natuurlijk ik ben super blij voor iedereen die geslaagd is. Voor de mensen tegen wie ik het nog niet heb gezegd: ‘Gefeliciteerd!’

Maar ik maakte een andere keuze en die heeft mij hier gebracht in Nieuwegein. En wat is er veel in één jaar tijd gebeurd!

Engeland, Parijs en inmiddels ben ik gesetteld in Nieuwegein en ja vandaag zijn hier dan eindelijk de foto’s!

DSC_0228

DSC_0229

DSC_0230

DSC_0231

Dit staat er op de deur. Het is nog van de vorige bewoonster…

DSC_0232DSC_0233

DSC_0240

Hier type ik voortaan al mijn blogjes.

DSC_0237

Ja, ik heb mijn eigen koffie- en theehoekje! 😀

DSC_0238

Dit is hoe mijn kamer eruit ziet. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


10 responses to “Personal Update: bizar gevoel en foto’s

  1. Joepie, kamerfoto’s! Vind ik leuk! =D Klein maar fijn, zou ik zeggen! Ik vind dat bord waarop die kaarten ‘hangen’ zo tof, met die elastieken/stoffen stukjes! =D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.