Fotoverslag Paper Towns Event

Posted on August 3 2015 by Katja in evenement / 6 Comments

IMG-20150731-WA0008[1]

(bron Thyrze)

Aaah, de film vond ik geweldig maar het event eromheen was ook zeker niet mis! Lees snel verder om meer te weten over dit event en wie weet zie ik jou de volgende keer ook!

DSC_0446

Na een dag stage was het zover! Ik vertrok per trein naar Amersfoort een aangezien ik meteen vanuit stage ernaar toe ging, was ik ook erg op tijd. Maar dat gaf mij de kans om even uitgebreid te kletsen met Nanouk.

SAM_0347

De hapjes die voor het event klaarstonden zagen er goed verzorgt uit! Iets wat je niet snel zou verwachten van een bioscoop, maar…

SAM_0349

samen met deze heerlijke drankjes paste het helemaal in het geheel. Want het is natuurlijk wel een voorpremière.

IMG-20150731-WA0003[1]

(bron Rosa)

Doordat ik in mijn eentje naar het event ging had ik van te voren geen idee wie er naast mij zouden komen te zitten. Maar per toeval zat boekvriendinnetje Rosa naast mij!

Tijdens het event mochten de bloggers die aanwezig waren vragen stellen aan de vertaalster. Mijn vraag was: “In het verhaal worden de Paper Towns papieren steden genoemd, maar wat vind jij ervan dat de titel van het boek hetzelfde als het origineel is gebleven?” De vertaalster vond het erg jammer en had liever gezien dat de titel ook vertaald werd naar Papieren Steden. Helaas heeft ze de titelkeuze niet in de hand, want dan hadden heel veel boeken een echte Nederlandse titel gehad.

IMG-20150731-WA0007[1]

(bron Thyrze)

Na de film met mijn boekvriendinnetjes op de foto!

DSC_0447

Toen we de bioscoopzaal binnenliepen lag deze mooie goodie bag al voor ons klaar!

DSC_0448

Voor het event had ik deze mooie Best of YA buttons gekocht en wauw wat zijn ze leuk!

Het event kan ik iedereen aanraden met name als je al fan bent van het boek. De hele zaal lachte mee met de scene’s en de nodige oohhhs en aaahhs vulden de zaal. Maar dat mag ook wel met zo’n leuk film, niet te vergeten zit er ook een hele leuk personage in de film waarvoor je je stembanden wel even wilt opwarmen voordat de film begint.

Nogmaals bedankt Nanouk, John en de PathΓ© voor het toffe event!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Fotoverslag Paper Towns Event

  1. Ha, dat klinkt allemaal goed en het ziet er leuk uit! En ik ben eigenlijk maar blij dat ze de naam niet hebben vertaald. ‘Een weeffout in onze sterren’ kan nog wel, maar meh. Sorry, maar ‘Papieren Steden’ klinkt toch voor geen meter? =P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.