Picture My Life #2: London en Wildernis

Posted on August 8 2015 by Katja in persoonlijk / 1 Comment

👌🏼👌🏼

Sinds ik terug ben uit London stonden er weer heel veel leuke dingen voor de deur. Die momenten koester ik dan ook. Werp een blik op mijn afgelopen 3 weken in een paar foto’s!

jai8av

Okรฉ, deze foto werd gemaakt toen we onderweg waren naar London, maar wauw wat mis ik iedereen nu al!

R5

 

Ik bestelde mijn kaartje voor mijn favoriete band die ik eindelijk ga zien in oktober!

DSC_0115

Ik had het boek ‘Seeker’ nodig om mijn weg terug naar huis te zoeken, want in deze tuin die wij jungle noemen heeft onze huisbaas nog steeds niet opgeruimd.

En ja, de tuin ziet er op het moment nog erger uit, aangezien deze foto al 2 weken geleden is gemaakt en de huisbaas heeft de tuin nog steeds niet klaar! Sterker nog, hij heeft de tuin met nog geen รฉรฉn vinger aangeraakt!

boekje

Vorig weekend ging ik samen met Miriam (je kan haar o.a. kennen van haar boeken ‘Het boek van Tess‘ en ‘Zonderling‘) naar de Deventer boekenmarkt. Na een paar uur op de markt gelopen te hebben gingen we naar Miriam haar radiointerview. Het was erg bijzonder om daar bij te mogen zijn! Nogmaals bedankt Miriam voor de uitnodiging!

O, en toen we beide een andere richting opgingen kwam ik 2 oudere dames tegen op het station die mij een boekentip gaven, want je kan nooit genoeg boekentips hebben!

reign

Weekend! Afgelopen donderdagmiddag om 4 uur begon mijn weekend en om dat te vieren at ik een Kit Kat toetje en keek ik Reign!

brainstorm

Gisteren had ik samen met deze dames en zo’n 24 anderen een brainstormsessie bij het Best of YA op de uitgeverij. Leuk om iedereen weer te zien! Het was een soort reรผnie met de bloggers die meegingen naar London. 8 van de 10 waren namelijk aanwezig op de brainstorm.

Hoe was jouw week?

Liefs,

header31-860x280

Tags: ,


One response to “Picture My Life #2: London en Wildernis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.