The making of Harry Potter Tour

Gepost op 26 juli 2015 door Katja in evenement / 3 Comments

DSC_0351

Na een dagje Piccadilly Circus met Emmy was het tijd om de groep te verzamelen en samen verder te reizen naar de Harry Potter Tour!!! Om de magie te bewaren heb ik niet veel foto’s gebruikt in dit artikel, aangezien het veel leuker is om het zelf te ervaren met name wanneer je een echt Potterhead bent. 

DSC_0352

DSC_0353

De ingang is in één woord al wauw! Op de tweede foto kan je de ingang zien van de HP-winkel waar ik een leuke spelt van Slytherin heb gekocht.

DSC_0354

De auto! Echt leuk dat ze die hebben opgehangen.

DSC_0355

Na eventjes gekeken te hebben in de winkel gingen we in de rij staan. Om vervolgens in een ruimte te komen en te zien hoe Harry Potter de films ontstonden. Vervolgens werden we in een soort bioscoop zaal gebracht. Waar we de hoogtepunten van alle films zagen en korte stukjes over achter de schermen.

DSC_0359

The Grand Hall!!!

DSC_0403

Hogwarts Express

DSC_0413

Voor mijn gevoel stond één slok gelijk aan 10 suikerklontjes. Het was verschrikkelijk zoet, maar we kunnen tenminste wel zeggen dat we Butterbeer hebben gedronken. 🙂

DSC_0427

DSC_0437

Hogwarts! En wauw, dit vond ik er zo indrukwekkend uitzien!

DSC_0440

Wanneer je uit de Tour loopt was dit het laatste wat je zag. Een kippenvel moment!

De Tour was ontzettend gaaf en kan ik iedereen aanraden die ook een grote fan is van de boeken en films. Daarnaast is het personeel ontzettend enthousiast en zorgen voor veel sfeer tijdens de tour.

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


3 responses to “The making of Harry Potter Tour

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.