Boekpresentatie Hitte

Posted on March 28 2015 by Katja in Boeken, evenement / 5 Comments

Eergisteren begon ik mijn evenementen vierdaagse met Hitte geschreven door Lis Lucassen bij uitgeverij Storm Publishers. Een gezellige avond was het zeker!Β 

Eenmaal op het station in Gouda kwam ik al snel Melisa en Monica van Booknuts tegen. Na even bijkletsen ging ik naar de plek waar ik had afgesproken met Joost om samen naar de boekhandel te gaan.

DSC_0028

Een gezellig groepje bloggers! Wij zitten al helemaal klaar voor de presentatie.

DSC_0034

Nog even een selfie dan, want anders staat de fotografe nooit op de foto’s.

DSC_0037

Marketing and Promotions Executive Freya leidde de avond in met een voorwoord en een klein stukje over wat wij van de avond konden verwachtten.

DSC_0040

Alleen maar lovende en enthousiaste woorden had Natasja uitgever van Storm voor Hitte. Ongeveer een halfjaar geleden hoorde Natasja het boekidee van Lis, daar volgde meteen een samenwerking op. Zes maanden later ligt het New Adult boek in de winkel.

Na Natasja was het de beurt aan Lis haarzelf om wat over het boek te vertellen, het tot stand komen van het boek toen ze helemaal vast zat in het schrijven van Nevel haar tweede Thriller. Zoals de meesten misschien wel weten heet Lis eigenlijk Olga Hoekstra onder deze naam schrijft ze thrillers. Ze heeft ervoor gekozen om een pseudoniem te gebruiken wanneer ze YA of New Adult schrijft en dat is Lis geworden.

DSC_0046

Lisette Jonkman was er om een exemplaar van Hitte te ontvangen. En tja als Lisette er is dan is het al één groot feest! Ik vond het echt leuk om je weer gesproken te hebben.

Voor dat de presentatie begon had ik Olga en Lisette samen gesproken. Super leuk om te horen dat deze dames waar ik zo naar opkijk mijn blog in Engeland hadden gevolgd en dat ze ook meteen vroegen hoe alles nu ging en hoe alles in Engeland was. Het geluksmomentje van de week (zo niet van het jaar) dat is zeker!

DSC_0036

Deze zoetigheden waren enorm lekker!

Na de presentatie was er mogelijkheid tot vragen stellen, handtekening en natuurlijk bijkletsen met bloggers.

DSC_0053

Na veel heen en weer getwitterd te hebben, niet vergeten ook regelmatig op elkaars blog kijken en natuurlijk ook fangirlen over Teen Wolf ontmoette ik Jessica. Super gezellig en binnenkort moeten we elkaar toch maar langer spreken. Helaas duurt de start van Teen Wolf nog even. Maar we hebben al afgesproken om elkaar snel weer te zien.

Ik wil Storm Publishers en iedereen die er eergisteren was bedanken voor de ontzettend gezellig avond!

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


5 responses to “Boekpresentatie Hitte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.