Reading Challenge Update Maart 2015

Gepost op 3 april 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

Tot nu toe heb ik in maart de meeste boeken gelezen. 6! Voor sommigen is dit niet heel veel, maar voor mij is dit een behoorlijk goed aantal. Al weet ik dat ik veel beter kan, maar mijn gedachtes waren nog half in Engeland. Hopelijk wordt april een betere leesmaand, maar laten we eerst kijken naar welke boeken ik afgelopen maand heb gelezen. 

In januari en februari kon ik de volgende hokjes aankruisen op mijn bingokaart:

februari

Uitverkoren –> Een boek met een hoofdpersoon met een gave

Eleanor & Park –> Een boek dat is aangeraden door een vriend

Twilight –> Een boek dat zich afspeelt in Amerika

ACID –> Een boek dat je beoordeelt met 5 sterren

Verslaving –> Een boek van een Nederlandse auteur

Harry Potter en de geheime kamer –> Een boek dat je hebt gekregen

The Duff –> Een cover met een foto

The Fearless –> Een stand alone

Deze maand heb ik de volgende 6 boeken gelezen:

DSC_0425

Girl Online – Zoe Sugg (klik op de foto voor recensie)

Heerlijk boek voor even tussendoor om niet te veel bij na te denken. Maar wat zeker inhoud bevat!

Het boek van Tess

Het boek van Tess – Mariam Bruijstens (klik op de foto voor recensie)

Vanaf de eerste zin had de auteur mijn volledige aandacht. Het wordt meteen met een heftig stukje ingeleid en heel het verhaal heeft dat moment mijn adem doen inhouden. Ik wilde erg graag weten hoe het verhaal verder liep en wat er met Tess aan de hand is.

Schim en Schaduw – Leigh Bardugo (klik op de foto voor recensie)

Schim en Schaduw is een goed boek. Het is op een fijne manier geschreven en het leest erg snel. De wereld is nieuw, maar niet te moeilijk uitgelegd. De karakters zijn prima omschreven.

Het Vonnis – Michelle Gagnon (klik op de foto voor recensie)

Een YA trilogie over hackers! Wat zorgt voor leuke details in het boek, spanning en een andere inkijk in de YA literatuur. Met name de eerste 2 delen zitten vol spanning en actie. Iets wat in het laatste deel letterlijk tot het laatst werd bewaard. Maar dat maakte het boek zeker niet minder leuk.

Dreiging en Duisternis – Leigh Bardugo (klik op de foto voor recensie)

Sturmhond! Meer uitleg is dit boek niet nodig. 🙂

Storm & Stone

Storm & Stone – Joss Stirling

Een geweldig verhaal! Ik had niet verwacht voor dat ik het boek oppakte dat dit zich achter het verhaal schuil hield! Aanstaande woensdag zal hiervan een recensie online staan.

De bingo kaart ingevuld door de maand maart:

maart

Dreiging en Duisternis –> een boek met meer dan 400 bladzijdes

Het boek van Tess –> een boek dat nog maar 3 maanden uit is

Girl Online –> Een hardcover

Het vonnis –> Het laatste deel in een serie

Heb jij veel boeken gelezen afgelopen maand?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , ,


3 responses to “Reading Challenge Update Maart 2015

  1. Ja… Vreemd genoeg heb ik ook erg veel boeken gelezen, terwijl ik het eigenlijk te druk heb/had om boeken te lezen. Ik heb namelijk net mijn toetsweek achter de rug en moet nu gaan leren voor mijn examens. Toch heb ik deze maand 6 boeken kunnen toevoegen aan mijn ‘read’-lijstje, wat toch een stuk meer is dan januari en februari (3 en 2 boeken).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.