Ronde 2 Instacursus: droom, durf, doe

Posted on July 20 2020 by Katja in Droom, Durf, Doe, Ondernemen / 0 Comments

Het najagen van dromen is misschien één van de meest beangstigde dingen, maar het is het waard!

Wat is de instacursus droom, durf, doe?
Op zondag 2 augustus aanstaande begint de instacursus droom, durf, doe. In deze cursus leer je hoe je van dromen naar doen gaat. En vergeet ook niet durf. Het is namelijk een flinke mentale stap om van dromen naar durven te gaan. Mijn diepste wens voor jou is dat deze instacursus een stap is om je dromen achterna te gaan.

Hoofdstukken
De Instacursus zal bestaan uit 5 hoofdstukken: persoonlijke groei, droom, durf, doe en einddoel.

IGTV
Aan het begin van elk hoofdstuk ga je eerst naar de privé instagrampagina van de instacursus. Je bekijkt als eerste de stories van het hoofdstuk waar je aan gaat beginnen en vervolgens de bijbehorende IGTV. In de IGTV leg ik per hoofdstuk nog extra dingen uit. Je kan denken aan de gedachten achter de opdrachten uit het digitaal werkboek, mijn persoonlijke ervaringen en onderwerpen die passen bij dat hoofdstuk. Zo praat ik in het hoofdstuk droom onder andere over self sabotage en in het hoofdstuk durf onder andere over het imposter syndrome.

Wat krijg ik als ik mee doe aan de instacursus droom, durf, doe?
Je ontvangt een digitale werkboek bestaande uit 5 hoofdstukken. Van droom tot persoonlijke groei. Elk hoofdstuk is gemaakt om je dromen beter in kaart te brengen en met mogelijkheden hoe je die droom achterna kan gaan.
De opdrachten maak je in je eigen schrift of journal zodat je niet alles digitaal hoeft te doen. Daarnaast kun je op deze manier zoveel opschrijven als je zelf wilt en heb je genoeg ruimte. Fouten maken bestaat niet, dus wees niet bang. Het belangrijkste is dat je zo eerlijk mogelijke communicatie met jezelf hebt.

Opdrachten digitaal werkboek
Nadat je de stories en IGTV hebt gezien, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Praktisch bezig met het digitaal werkboek die vol staan met opdrachten die ik zelf normaal gesproken doe wanneer ik een nieuwe droom van mezelf wil verwezenlijken.
Elke opdracht staat centraal om een stap dichterbij je dromen te komen. Zo ga je onder andere aan de slag om een eigen routine te vinden die het beste bij jou past, zodat je productiever te werk kan gaan. Ook staat er in het werkboek een opdracht hoe jij je dromen omzet in doelen en vervolgens die doelen in stappen.

Waarom heb ik Instagram nodig?
Een maand lang krijg je toegang tot een privé instagrampagina. Op die pagina leg ik voor elk hoofdstuk het een en ander uit. Doormiddel van onder andere Instagram stories. Ook is het een handige manier om met mij te communiceren als je vragen hebt tijdens het maken van deze cursus. 

Persoonlijke groei
Ooit voor een cursus die via Instagram loopt naar het bos gegaan? De allereerste opdracht van het eerste hoofdstuk, persoonlijk groei, ga je naar het bos (eventueel een groot park of een veld als dat dichter bij jou in de buurt is). Heb jij er ooit over nagedacht waar je onbewust aan denkt? Tijdens deze opdracht maak je kennis met je onbewuste gedachten en wat dat zegt over jou als persoon die dromen wilt gaan bereiken. Zijn je gedachten vrij negatief of juist positief? Of doe je aan self sabotage?
Ik hecht veel waarde aan persoonlijke groei. Zonder persoonlijke groei geloof ik niet dat je je dromen kan bereiken. In dit hoofdstuk leer je jezelf beter kennen en hoe jij kan groeien naar de persoon die zijn of haar dromen gaat laten uitkomen.

Tijd
Jij bepaalt je eigen tempo! Voor twee maanden lang heb je toegang tot de instagrampagina van de instacursus. Zo zal je waarschijnlijk voor het eerste hoofdstuk meer tijd aan kwijt zijn dan aan het derde hoofdstuk. De gemiddelde persoon zal ongeveer in totaal zo’n 20 uur bezig zijn met deze cursus.

Waarom moet ik beginnen met de instacursus droom, durf, doe?
Iedereen weet dat ik een hekel heb aan het woord ‘moeten’, dus nee niets moet. Maar als je je aangetrokken voelt tot deze cursus is dit misschien het moment voor jou.
Daarnaast wil ik jou als lezer iets meegeven. Als jij op het moment op een punt in je leven bent aanbeland en je weet het allemaal even niet meer. Dan geef ik je bij deze een digitale hand om weer op te staan. Zet door zelfs wanneer je dromen te groot lijken, want je kan ze aan. Als je vandaag niet doorzet, dan zal je jezelf over een jaar afvragen: wat als ik toen al was begonnen? Het najagen van dromen is misschien één van de meest beangstigde dingen, maar het is het waard. Wie weet waar jij over vijf jaar staat!

Goed om te weten
Tot 2 augustus kan je je aanmelden voor deze instacursus. Voor de eerste 5 deelnemers bedragen de kosten voor de cursus 40 euro (inclusief btw). Vanaf de 6de deelnemer bedragen de kosten 50 euro (inclusief btw). Meld je aan door een mail te sturen naar thatblondewoman@gmail.com met in de onderwerpsregel ‘aanmelding instacursus’. Laat in die mail ook weten wat je volledige naam is en je instagramnaam. Dat ben ik namelijk nodig om je te kunnen toevoegen aan de privé instagrampagina. Nadat je hebt gemaild ontvang je van mij een factuur, wanneer die is betaald ontvang je van mij verdere instructies.

Voor meer vragen kan je een bericht onder deze blog achterlaten of stuur je een mail naar thatblondewoman@gmail.com.

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.