Rondvaart met #DIMILY

Gepost op 18 juni 2016 door Katja in Boeken, evenement / 2 Comments

dimily

Op woensdagavond 15 juni had ik de kans samen met andere bloggers en fans van het boek Did I mention I love you om in een rondvaartboot te stappen en door de Amsterdamse grachten te varen. Aan boord was ook de auteur van het boek aanwezig, dat beloofde op een gezellige avond. Kijk je mee?

Vanuit stage ging ik naar Amsterdam. Ik was op tijd en bleef daarom nog even op centraal wachten en zo kon ik meteen verder lezen in DIMILY, want die had ik nog niet uit (nog 40 bladzijden!). Terwijl ik zat te lezen keek ik even op en keek ik Thyrze aan. Gezellig! Want zo hoefde ik niet alleen mijn weg te vinden naar de rondvaartboot. Nog gezelliger werd het toen we aansloten bij Melisa en Esmee.

In een overvolle tram gingen we naar de rondvaartboot waar we bij de tramhalte nog meer booklovers tegenkwamen. Eigenlijk zaten we in dezelfde tram, maar doordat het zo druk was hadden we elkaar niet gezien.

DSC00071

Gezellig met de meiden Esmee, Lisa, Eline, Melisa, Thyrze en ik zaten we om de tafel. We werden voorzien van drinken en Pringles.

DSC_0078

Uitgever van Moon Marieke interviewde Estelle (auteur van de DIMILY-trilogie). Vanuit de ‘zaal’ mochten er ook vragen gesteld worden, waarna Estelle bij elke tafel ging zitten om boeken te signeren en er een mogelijkheid was om nog meer vragen aan haar te stellen.

DSC00086

DSC00067Met de Melisa en Thyrze!

DSC_0079Voor we het wisten zat Estelle bij ons aan tafel. Eerst waren we aan het kletsen en daarna was het tijd om onze boeken te laten signeren.

DSC00094

Eenmaal aan wal konden we met Estelle op de foto. Ze is zo aardig en ongelooflijk schattig. Nu ik boek 1 uit heb kan ik niet wachten om de vervolgdelen te gaan lezen.

Heb jij DIMILY al gelezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Rondvaart met #DIMILY

  1. Wat een leuk verslag! Ik vond het ook heel gezellig. Het was ook gewoon leuk om zo ontspannen te kunnen praten met Estelle. Ik heb inmiddels de eerste twee delen al gelezen en ik kan niet wachten op deel drie!

  2. Superleuk om te lezen. Het klinkt als een ontzettend toffe middag. Ik ben onlangs wel begonnen in het boek, maar merkte al snel dat het niet echt mijn cup of tea was (fantasy-fan hiero :’)) Maar ik vind het wel super indrukwekkend dat Estelle op haar leeftijd al zo’n complete serie heeft geschreven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.