Shoplog Den Haag

Posted on August 17 2016 by Katja in Mode / 0 Comments

DSC_0084

Dagje winkelen in Den Haag was echt heerlijk! Ik heb zo genoten van de hele dag samen met vriendinnetje Ajita. Het is al lang geleden dat ik met goed gevulde tassen thuis ben gekomen. Vandaag laat ik mijn shoplog zien.

Primark

DSC_0083Het eerste waar mijn oog opviel toen ik de rustige Primark samen met Ajita binnen wandelde was deze tas. Ik vind het gevlochten detail en de ritsen aan de zijkant erg mooi en het gaf de tas net wat extra’s.

DSC_0087

Blousejes! Ik vind ze fijn zitten en kunnen casual gedragen worden met een jeans of met een skaterskirt.

DSC_0090

Een nieuwe bikerjack die lang valt! Mijn andere bikerjack lijkt gekrompen te zijn in de was en daar baalde ik best wel erg van, dus toen ik deze bikerjack zag wist ik dat ik die hoe dan ook mee wilde nemen.

DSC_0091

So pretty! Samen met mijn Dr. Martens behoren bikerjacks tot mijn favoriete kledingstukken.

DSC_0081

Het was tijd voor een nieuwe riem en een nieuwe kleine borstel die ik mee kan nemen op reis naar Berlijn. Eigenlijk stond deze hele shoppingtrip in teken van Berlijn, want ik was op zoek naar een paar kledingstukken die makkelijk combineerbaar zijn. Ik had al een tas vol bij de Primark, maar ook nog bij andere winkels slaagde ik goed.

H&M

DSC_0089

Basic T-shirts, maar die was ik dan ook echt nodig om mijn outfits zo makkelijk combineerbaar mogelijk te maken. Ik ga namelijk met mijn backpack naar Berlijn en aangezien ik niet te veel gewicht op mijn rug wil dragen vind ik het fijn dat alle shirts matchen met de broeken of rokken die ik meeneem.

Na de H&M gingen wij lunchen met een tosti mozzarella, tomaat en pesto op een terras.

Bershka

DSC_0085

Al een tijdje was ik opzoek naar een spijkerjas die baggy zou vallen. Nog nooit was ik de Bershka ingelopen tot anderhalve week geleden en toen ik deze jas zag was ik meteen verliefd en hij zit ook nog eens heerlijk.

DSC_0086

Met koperen details.

Naast de Bershka hadden we ook andere winkels bezocht waaronder de Marks & Spencer voedselafdeling. Daar kocht ik teacakes (mijn lievelings tussendoortje toen ik nog in Engeland woonde), maar die waren al op voordat ik er foto’s van kon maken. We sloten onze dag af met een Starbucks koffie en fijn geklets.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.