Film Festival Films 2016

Gepost op 19 augustus 2016 door Katja in Films / 0 Comments

Filmfestival

Films, ik ben er dol op! Ik kijk ze graag om te ontspannen of wanneer ik even geen zin heb om een boek te lezen. Slechts alleen de grote bioscoop hits kijk ik niet. De films die naar het Film Festival gaan in Amerika vind ik ook onwijs tof en soms veel leuker dan de kastkrakers. Waarom? Vaak hebben deze films net wat meer diepgang. Vandaag een rijtje aan films die mij tof lijken om te zien.

 

High Strung

Dit is de enige film van het rijtje die ik heb gezien. Het is een ontzettend toffe film. Een iets goedkopere materiaal variant van Fame meets Step Up 1. Sommige lijntjes hadden van mij beter uitgewerkt mogen worden, maar de rode draad door het verhaal stond als een huis.

The Standoff

De trailer vind ik al hilarisch en super leuk met zo veel acteurs van Disney.

Undrafted

Tyler Hoechlin. Moet ik nog meer zeggen?

Natural Selection

Nog meer mannen uit Teen Wolf, YES! Oh en een zekere actrice uit Shadowhunters al hoop ik wel dat ze al een stuk beter kan acteren dan in de serie.

Don’t Worry Baby

Dit lijkt mij gewoon een hele komische film.

Billionaire Ransom

Ed Westwick, daar doen we deze film toch al voor? Daarnaast speelt één van de actrices uit H2O er ook in en de andere acteurs die meedoen vind ik ook echt heel fijn acteren. Het is net even een andere film die ik normaal gesproken kijk.

The Edge Of Seventeen

Dit is geen film van het Film Festival, maar ik vind het naast films van het festival ook fijn om films in de gaten te houden die alleen in Amerika uit komen. En met zo’n goede lead kan het niet anders dat het ook een toffe film is?

Kijk jij graag films van het Film Festival?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.