TBR April 2017

Gepost op 29 maart 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

Maart is nog niet voorbij of ik heb al een TBR lijst gemaakt voor april. Komende maand wordt een boekige maand en ik heb er onwijs veel zin in! YALFest is al over minder dan een maand, ik ga naar de eerste YA boekenclub van het Noorden en nog veel meer. Maar eerst laat ik de boeken zien die ik in april van plan ben om te lezen.

The Cage – Megan Shepherd / Onverschrokken – Lesley Livingston / Riders – Veronica Rossi

Over minder dan een maand is het tijd voor YALFest! Ik kan niet wachten op dit ongelooflijk toffe weekend. Euhm… Wacht, weekend? Yes, weekend! want Mijn blog is één van de blogs die de persconferentie mag bijwonen. Ik heb dan een interview met Lesley Livingston, auteur van Onverschrokken. Ik heb al veel over het boek voorbij zien komen en verschillende scenes uit het boek gelezen tijdens mijn stage bij Best of YA. Maar ik had nog niet de kans gehad om het boek helemaal te lezen. Riders en The Cage zijn de boeken die ik wil lezen ter voorbereiding ook voor YALFest

Bijzonder vertelsels – Ransom Rigs

Van uitgeverij Clavis kreeg ik dit mooie boek binnen ter recensie-exemplaar. Ik ben onwijs benieuwd naar dit boek, daarnaast vind ik het ook een leuke afwisseling om een keer korte verhalen te lezen in plaats van alleen maar dikke pillen van boeken.

Eerste leven – Gena Showalter

Over dikke pillen van boeken gesproken… Showalter weet behoorlijk dikke boeken te schrijven, maar de boeken die ik van haar heb gelezen tot nu toe vind ik echt geweldig. Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat ik haar mag ontmoeten tijdens het YALFest weekend.

Heel wat boeken die ik van plan ben om te gaan lezen deze maand staan in het teken van YALFest, maar wauwie ik heb er dan ook zo veel zin in! Twijfel jij nog of je naar YALfest wilt gaan? Lees dan deze post en hopelijk zie ik je dan ook!

Welke boeken staan op jouw TBR lijst deze maand?

Liefs,


Tags:


One response to “TBR April 2017

  1. Haha toevallig, morgen komt er op mijn blog een post online waarin ik laat zien welke boeken ik allemaal nog wil gaan lezen ter voorbereiding van YALFest! Dat zijn er nog al wat dus ik moet hard aan de bak haha, maar hopelijk gaat het lukken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.