TBR December 2017

Posted on December 2 2017 by Katja in Boeken / 0 Comments

Wow, de tijd gaat ontzettend snel voorbij! Dit is mijn laatste TBR van het jaar 2017. Kijk je nog één keer dit jaar mee naar mijn TBR?

In het diepe & Did I Mention I Miss You? – Estelle Maskame

Van uitgeverij Moon ontving ik de laatst vertaalde Maskame. Zelf kocht ik het laatste boek in de Did I mention-serie. De laatste tijd lees ik alleen contemporary. Waarom? Ik vermoed dat het te maken heeft met mijn studie. Voor filosofie moet ik veel pittige stukken lezen en in mijn vrije tijd mag het dan voor mij allemaal wat minder serieus.

Moxie – Amy Poehler

Een contemporary met een boodschap: feminisme! Yes, naast de geweldige boeken van Holly Bourne ben ik nu ontzettend benieuwd naar dit boek. Daarnaast hoop ik waardevolle informatie te vinden voor mijn essay over feminisme die ik binnenkort ga schrijven voor mijn journalistieke lessen.

What’s a Girl Gotta Do? & …And a Happy New Year? – Holly Bourne

Deze boeken heb ik nog niet binnen, maar ben ik zeker van plan om voor het einde van dit jaar gelezen te hebben. Want de titel van het laatste boek past gewoon bij deze tijd van het jaar.

Dit is een deel 3 en deel 3.5 in de serie. Het eerste deel is Am I Normal Yet? en het tweede is How hard Can Love Be?.

Welke boeken ben jij van plan om te gaan lezen in de laatste maand van 2017?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.