The Mortal Instruments als tv-serie?

Gepost op 13 oktober 2014 door Katja in Films, tv-serie / 7 Comments

The-Mortal-Instruments-City-of-Bones-cast-poster-750x400 pickmonkey

The Hollywood Reporter maakte bekend dat Constantin Film verder gaat met The Mortal Instruments, maar niet als films maar als een tv show. Wat erg raar is want afgelopen zomer maakte Constantin Film bekend dat ze in september gingen filmen voor TMI 2. 

Dit volgende is een reactie van Constantin Film:

“It actually makes sense to do (the novels) as a TV series,” Constantin film and TV head Martin Moszkowicz told THR. “There was so much from the book that we had to leave out of the Mortal Instruments film. In the series we’ll be able to go deeper and explore this world in greater detail and depth.”

Oké daar ben ik het mee eens ze moesten veel details er uit laten, maar konden ze dat niet bedenken voordat ze van het eerste boek een film hadden gemaakt?

In de tv-serie gaan ze niet beginnen waar de film eindige, maar ze zullen weer beginnen bij boek 1. Jammer genoeg gaan ze nieuwe mensen casten voor de tv-serie. Sommige acteurs van de film gaan ook verschijnen in de serie. Helaas is de kans groot dat we Jamie Campbell, Lily Collins en vele anderen niet meer terug zien.

Persoonlijk had ik liever gezien dat ze de boeken verder werden verfilmd, aangezien ik op het puntje van mijn stoel zat bij het einde van TMI en ik alleen nog maar meer wilde. En meer zal ik helaas krijgen. Het is nog niet zeker of alle boeken hun eigen seizoen krijgen, maar elk seizoen zal rond de 23 episodes bevatten. Cassandra Clare zal niet voor de tv-serie schrijven, er schijnt al een heel team van schrijvers voor de tv-serie te zijn aangenomen.

 

Stelling: Ze moeten TMI verder verfilmen en geen tv-serie ervan maken.

Ben jij het hiermee eens of oneens? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 🙂 

 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


7 responses to “The Mortal Instruments als tv-serie?

  1. Aan de ene kant ben ik blij. De film vond ik wel leuk, maar een paar mensen van de cast vond ik wat minder. In de serie zouden ze veel meer aandacht geven op het verhaal, en dan is er nog meer beeldmateriaal! Ook ergerde ik me aan de spoilers in de film, want ik had toen alleen deel 1 gelezen… Maar aan de andere kant, GEEN LILY COLLINS EN JEMIMA WEST :'( Eindelijk mooie dames waardoor het mannelijk geslacht deze film zeker kan waarderen, gaan ze weg! En Simon vond ik ook zo goed gecast, vind het wel jammer dat we die dan misschien niet meer terug gaan zien. Hopen dat we er een toffe cast voor terugkrijgen!

  2. Monica

    Ik ben het niet eens met je stelling. Ik vond de eerste film namelijk zwaar tegenvallen omdat ze de hele verhaallijn uit het verband gerukt hadden. :p Ik hoop dat ze in de serie dan wel wat trouwer blijven aan het boek, en Valentine er daar niet uit laten zien als Jack Sparrow.

  3. Aan de ene kant ben ik wel benieuwd maar aan de andere kant denk ik van; dit zal wel niks gaan worden :p Vooral ook niet als het nieuwe acteurs en actrices zijn.

  4. Gisteren vond ik het de grootste onzin.. Maar nu ben ik wat gedraaid in mijn mening. Misschien is het juist wel goed… Maar je zal zien dat het ontzettend gaat afwijken van het boek.
    Wel ben ik wel blij met hercasting, want Clary ziet er in mijn hoofd toch echt heel anders uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.