Top Vijf Vrijdag – 5 tv-series die ik ga oppakken

Gepost op 27 februari 2015 door Katja in tv-serie / 5 Comments

Misschien ken je het wel, je mist 1 aflevering dan al snel 3 voor je het weet komt er iets tussendoor en dan loop je zo een seizoen achter… Dat beleef ik op  moment, maar nadat ik terug ben uit Engeland zijn dit de series die ik weer verder ga kijken.

Pretty little liars |

Pretty Little Liars – Een paar maand terug herpakte ik de show al, aangezien ik ergens was blijven hangen in seizoen 3. Na heel wat afleveringen gezien te hebben ben ik alsnog ergens gestrand in seizoen 4… Dat terwijl seizoen 5 al is begonnen, dus dat wordt snel terug kijken.

The 100

The 100 – Op het moment dat het bekend werd gemaakt dat het boek De 100 uit zou worden gegeven door Blossom Books raakte ik verslaafd aan deze serie. Tot op een bepaald moment dat het verhaal nogal een horror randje kreeg. Maar vooralsnog ben ik van plan om deze serie verder te kijken, want ik vind het een erg interresant verhaal dat hier achter zit.

add a caption

2 Broke Girls – Deze serie heb ik in tegenstelling tot de andere series wel bijgehouden, maar aangezien ik in Engeland heb gezeten heb ik een paar afleveringen gemist. Deze serie is zeker een aanrader als je van de humor houdt die op het bovenstaande plaatje te zien is. Daarbij is het ook een fijne serie als je er even niet te veel over na wilt denken.

 Untitled

Once Upon a Time – Ik heb de afgelopen weken allemaal gehypte series bekeken en deze is er zeker als de grote winnaar uit de bus gekomen! Seizoen 1 heb ik 2/3 dagen gezien, dus kom maar op met de volgende seizoenen ik ben er klaar voor!

"</p

Teen Wolf – Net als Once Upon a Time heb ik deze serie ook gevonden door de gehypte tv-series. Beetje bloederig afentoe, maar OMG ik fangirl helemaal over Dylan O’Brien! Hij is zo leuk in deze serie, helaas is hij de co-star dus hij is niet super veel in beeld. Maar hé, het verhaal en de humor in deze serie is ook geniaal!

Welke serie(s) wil jij binnenkort oppakken of houd jij je serie(s) keurig bij?

Liefs,

 header31-860x280

Tags: , , , , , ,


5 responses to “Top Vijf Vrijdag – 5 tv-series die ik ga oppakken

  1. Van deze series kijk ik alleen PLL en ik ben gewoon ‘Netflix’-bij. (Dus 1 aflevering achter met Amerika.) Maar het is wel spannend nu. 😀 (Daarvoor helemaal niet hoor haha.)

  2. The 100 is zo cool! Ik loop nu bij met de serie en probeer nu The Walking Dead helemaal te zien 🙂 Binnenkort misschien verder in Game of Thrones, en daarnaast wil ik ook nog veel Adventure Time kijken, die serie is echt hilarisch!

  3. Zelf volg ik van jou lijstje ook The 100 en OUAT. Verder kijk ik The Vampire Diaries, Grey’s Anatomy en mijn favoriet Heartland. En ik ben afgelopen week ook begonnen met het kijken van Reign, wat ik ook echt een geweldige serie vind ^^
    Ik ben meestal wel helemaal up to date met de series.

  4. Jaaaaa 2 Broke Girls is ook leuk! 😀

    Ennuh “helaas is hij de co-star dus hij is niet super veel in beeld”, seriously ga snel bingewatchen want in seizoen 3 kun je je hart ophalen ^^

    The 100 vind ik overigens de laatste afleveringen wat minder 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.