Top Vijf Vrijdag – Favoriete leessnacks

Gepost op November 20 2015 door Katja in Overig / 4 Comments

TTV

Snacken tijdens het lezen? Yes, please! Sinds ik op mezelf woon en geen tv heb vermaak ik mij in de avond veel vaker met een boek. Tijdens lange avonden lezen kan een snack voor mij niet ontbreken. O, en vergeet een grote warme mok thee niet!

1. Oreo’s

Deze koekjes heb ik sinds een aantal weken opnieuw uitgevonden. Ik ben dol op de zachte crème in combinatie met het bittere koekje!

2. Gezouten amandelen

Naast zoetigheden ben ik dol op zoutjes en noten. Gezouten amandelen is dan perfect. Daarnaast vult deze snack ook goed.

3. Fruit

Ja, fruit! Ik maak graag in het weekend een fruitsalade met appel, peer en kiwi. Heerlijk smullen van deze zoetigheden en ik heb dan meteen mijn vitamines binnen!

DSC_0755

4. Brie op toast

Wanneer ik niets bijzonders heb op de zaterdagavond en ik even helemaal wil genieten van de rust, dan neem ik graag brie op toast. Met een wijntje erbij en ontspannen maar!

5. Chocolate chip cookies

Toen ik op de middelbare school zat waren de chocolat chip cookies mijn favoriete leessnack. Maar zo af en toe wanneer ik geen zin heb in bovenstaande 4 snacks, dan blijven deze koekjes mijn grote favoriet.

Wat is jouw favoriete leessnack?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Top Vijf Vrijdag – Favoriete leessnacks

  1. Ik snoep bijna nooit tijdens het lezen. Op de een of andere manier kan ik niet lezen en eten tegelijk, haha. Als ik dan toch snoep, is het bijna altijd chocola.

  2. Oeeh brie! Ik moest daar eerst echt niks van hebben maar de laatste maanden vind ik het eindelijk lekker en vraag ik elk weekend of mijn ma weer brie heeft gehaald haha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.