Personal Update: Droom ik?

Gepost op 21 november 2015 door Katja in persoonlijk / 7 Comments

droom

De laatste tijd moet ik mezelf meerdere malen knijpen. Ik kan namelijk echt niet geloven hoe mijn leven de laatste tijd is veranderd. Hoe kan ik , als plattelandsmeisje, zo veel bereikt hebben in zo’n korte tijd? En nee, ik heb geen antwoord. Ik heb slechts een verhaal… Lees je mee?

Wanneer ik uit bed stap, heb ik werkelijk geen idee of ik nou echt uit bed stap of dat het slechts een droom is. Al snel voel ik dan de koude vloer onder mijn voeten en realiseer ik mij dat het echt is. Ik droom niet!

Misschien heb je al op social media gezien dat ik een beetje geheimzinnig loop te doen. Of heb je deze blogpost gelezen, dan weet je dat ik bezig ben met een secret project. Eigenlijk zijn het secret projects, het zijn er meer dan 1. Op het moment staat de teller op 3, van projecten waarover ik heel lang niets over heb mogen zeggen, maar…. Ja, ik ben denk ik nog nooit zo blij geweest om het woord ‘maar’ te gebruiken! Daar komt verandering in en snel! Houd That Blonde Woman goed in de gaten voor de komende tijd!

Naast deze geheimzinnige projecten ben ik ook met andere leuke dingen bezig, zoals het regelen van een stage (Waar? O, waar?), een paper schrijven voor school (Ja, dit vind ik leuk om te doen en ik besteed er graag een zaterdagavond aan om het te gaan schrijven.) en ben ik druk bezig op mijn huidige stage.

Ik kan hierdoor werkelijk niet geloven dat dit allemaal op het moment echt is. Ik sta versteld wat je in een jaar kan bereiken!. Precies een jaar geleden zat ik thuis met comfortabele kleding aan (lees slobbertruien en leggings). Ik wist op dat moment werkelijk niet hoe mijn toekomst eruit ging zien. Zonder deze blog had mijn leven er heel anders uitgezien, want dit kleine stukje internet was het enige wat ervoor zorgde dat ik elke ochtend uit bed stapte. Een jaar geleden besloot ik om met mijn opleiding te stoppen. Ik merkte tijdens de studie dat ik leren leuk vind. Niet zomaar leuk, ik ben er dol op! Maar ik HAAT om naar school te gaan. Geen idee hoe dat kan, maar dat is wel hoe ik er tegenover sta.

In mijn tijd in Engeland ben ik mij iets gaan realiseren. Ik wil alleen nog maar dingen doen die mij 100% gelukkig maken, zo niet 200%. Het afgelopen jaar ben ik op deze manier gaan leven. Dat was een rigoureuze keuze, die soms erg lastig is… Want niet iedereen om mij heen begrijpt die keuzes, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik elke ochtend opsta met het gevoel dat ik droom.

Alleen al in de afgelopen 2 maanden kreeg ik de kans om Paul, Leigh, Julie te interviewen en dat zijn zeker geen kleine namen in het schrijvers wereldje. Daarnaast had ik niet alleen ‘even’ een interview met Julie, maar ook een high tea. Ik voel mij elke keer weer vereerd wanneer ik mijn mailbox open met daarin een mail met de vraag of ik een auteur wil interviewen of  een bepaald boek wil recenseren.

Ik had dit nooit durven dromen, maar het is nu werkelijkheid geworden. Hoe ik dit gevoel het beste kan beschrijven? Magisch! Ik heb mij nog nooit zo energiek gevoeld! Alles wat ik op dit moment doe in mijn leven sta ik met de volle 100% achter, het maakt mij gelukkig. Maar daarnaast pak ik ook die rustmomenten, de momenten dat ik even stil sta en om mij heen kijk. Shit, het uitzicht… is nog nooit zo mooi geweest!

Voor wie mij kent, weet dat ik niet snel geëmotioneerd raak. Maar dit alles, raakt mij. Ik zit nu zelfs met tranen in mijn ogen deze post te typen. Het harde werken paid off.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


7 responses to “Personal Update: Droom ik?

  1. Super leuk om te horen! Hopelijk blijft dat gevoel en veel plezier met alles wat je nog komt en ik ben benieuwd naar die Secret projects dus ik zal zeker blijven volgen om te kijken wat die dingen zijn 🙂

  2. Ten eerste ik ben nu dus enorm nieuwgierig haha.
    Maar ik gun het je allemaal van harte, ik lees je Blog altijd met heel veel plezier. Hopelijk kunnen we er nog lang van genieten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.