High tea met Julie Kagawa

Gepost op November 9 2015 door Katja in Boeken, evenement / 4 Comments

DSC_0755

Zondag 2 november, na een prachtig interview met Julie Kagawa, een bloggersmeet met Leigh Bardugo, was het tijd om naar het American Hotel te gaan in Amsterdam. Als je The Fault in Our Stars hebt gezien dan komt dit hotel je niet geheel onbekend voor. Yup, de High tea met Julie Kagawa was in het zelfde vijf sterren hotel! Lees snel verder over deze fantastische middag!

DSC_0746

Vanbuiten is hotel net zo mooi als vanbinnen! Ik kan gewoon niet geloven dat de high tea in dit hotel was!

DSC_0748

Prachtig opgemaakte tafels!

DSC_0752

Na een welkomstwoordje begonnen we met scones.ย 

DSC_0754

Tijdens de high tea werden we vergezeld door Julie Kagawa, ze wisselde om de zoveel tijd van tafel, zodat iedereen een kans had om met haar te kletsen. Daarnaast rouleerden een paar mensen van de uitgeverij, super leuk om met hun te kletsen.

Aan Julie vroeg ik op welke verhalen ze Blood of Eden (mijn favoriete boeken van de auteur) heeft gebaseerd en dan met name de vampiers. Ze vertelde dat ze ontstaan zijn door de allereerste vampierverhalen die er waren, ze wilde dat het echt gemene creaties waren.

DSC_0757

Op de foto met Julie, Nanouk en Davey (marketeer HarperCollins)

Het was een fijne dag en ik wil iedereen die aanwezig was bedanken voor de onvergetelijke middag! Ik voelde me lichtelijkย out of placeย door de obers die ons bedienden, maar dat maakte de sfeer bijzonder en af.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “High tea met Julie Kagawa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.