Unboxing Fairyloot ‘Dark Magic’

Gepost op 27 april 2019 door Katja in Boeken / 0 Comments

Mijn tweede Fairyloot kwam binnen net toen ik een weekend weg was met Jessica voor YALFest. Gelukkig kon ik de spoilers ontwijken!

Fairyloot is een young adult fantasy boeken subscription box uit Engeland. De box verschijnt elke maand. Omdat Celebrate Books niet meer aan boxen en ik dat wel miste, was ik opzoek naar een ander bedrijf. Na lang twijfelen besloot ik om te gaan voor Fairyloot en ik ben er onwijs blij mee.

Book sleeve | Tote bag
Yes, ik had al gehoopt dat er een book sleeve in de box een keer zou zitten tot wanneer ik een abonnement heb. Het is geïnspireerd op de boekenserie A Darkers Shade of Magic geschreven door V. E. Schwab. Toevallig zat het eerste boek in de serie afgelopen weekend in mijn YALFest goodiebag.
De tote bag is geïnspireerd op de Grisha trilogie van Leigh Bardugo.
Ik ben onwijs blij met alleen al deze goodies. Ik zal het allebei veel gebruiken in de toekomst.

Tea strainer | Philosopher’s Stone Soap | Notebook | Emberfall Enamel Pin
Nog meer dingen die ook veel in dagelijks leven gebruik! Het notitieboekje wil ik gaan gebruiken ales schetsboekje voor mijn bullet journal. Het heeft namelijk geen lijntje en kan ik daarom makkelijk gebruiken om nog even te oefenen voordat ik het teken in mijn bullet journal.
Zeep vind ik altijd handig en het ruikt heerlijk! De tea strainer vind ik erg cool, aangezien het de vorm heeft van een kat en het bungelt als het ware aan/in je kop. Super leuk en origineel. De pin vind ik ook tof. Het heeft heel veel details en ik krijg er daardoor ook zin in om het bijbehorende boek te lezen.

Daarnaast zaten er weer leuke foldertjes bij en de tarotkaarten die maandelijks in de box zitten.

Nocturna – Maya Motayne
Set in a Latinx-inspired world, a face-changing thief and a risk-taking prince must team up to defeat a powerful evil they accidentally unleashed.
To Finn Voy, magic is two things: a knife to hold under the chin of anyone who crosses her…and a disguise she shrugs on as easily as others pull on cloaks.
As a talented faceshifter, it’s been years since Finn has seen her own face, and that’s exactly how she likes it. But when Finn gets caught by a powerful mobster, she’s forced into an impossible mission: steal a legendary treasure from Castallan’s royal palace or be stripped of her magic forever.

Wat een super leuke box vol met producten die ik allemaal in het dagelijks leven veel gebruik! Het boek is er eentje die ik zelf niet zo snel zou hebben opgepakt. Leuk om dan dankzij deze box van dit boek te mogen horen.

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.