Mijn YALFest Haul 2019

Gepost op 24 april 2019 door Katja in Boeken, evenement / 0 Comments

Mijn allereerste YALFest haul! Geen idee waarom dat ik deze blogpost nooit eerder heb gemaakt, maar bij deze:

Goodiebag
Na het podiumprogramma ontving iedereen een mooie goodiebag. Echt super leuk dat de tas deze keer van doorzichtig plastic is gemaakt! Ik zocht eigenlijk al een tijdje een mooie tas die ik mee kan nemen naar het strand zonder dat de tas begint te lekken door een vochtige handdoek.

Daarnaast zaten er twee boeken in. Iedereen kreeg De kleuren van magie van V.E. Schwab en daarnaast waren er volgens mij 3 of 4 andere mogelijkheden wat er in kon zitten. Zelf had ik Dysatsers van P.C. Cast en Kristen Cast gekregen. Daar had ik al op gehoopt. Ik kon het boek aanvragen ter recensie-exemplaar, maar op het moment heb ik daar geen tijd voor dus besloot ik toen om het niet aan te vragen. Super blij dus dat ik het boek op deze manier heb gekregen.

Voor de rest zaten er nog flyers in, een mooi boekje van Blossom Books, meer promotiemateriaal en boekenleggers. Altijd handig!

En in 15 goodiebags zat er een gouden ticket in…

Gouden ticket
Met een gouden ticket kon je een boekenpakket ontvangen. Je zag iedereen meteen in hun tas kijken. Ik was zelf helemaal niet van plan om in de tas te kijken. Ik was namelijk al super blij met de boeken en dacht: ik kijk vanavond wel als Jessica en ik terug zijn in de B&B. Mijn vriendinnen drongen aan dat ik toch even moest gaan kijken voor de zekerheid. Maar goed dat ze dat deden. Voor ik het zelf door had ontsnapte er een gil uit mijn mond en huppelde ik naar de plek waar ik mijn pakket ontving. Ik kreeg bovenstaande boeken. Leuk, aangezien ik deze boeken niet snel zelf zou oppakken, dus ik laat me verrassen.

Pin en kaarsen
Daarnaast kocht ik ook nog dingetjes op het festival. Bij Emmy van Letters & Lights de mooie pin met de tekst: Never not reading. De kaarsen van Romemade Candles zijn mijn persoonlijke favoriet. Ik vind het namelijk mooi dat ze in glas zitten en dat je de kleuren kan zien en dat de tekst aan de zijkant staat. Ik kocht Scarlet (The Lunar Chronicles) en Iskari.

Mijn dag kon eigenlijk al niet meer stuk door het super leuke festival (lees hier meer!), maar nu heb ik ook verschillende aandenkens. Hopelijk tot volgend jaar!

Liefs,

Tags: , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.