Vertel me drie dingen

Posted on May 26 2016 by Katja in Boeken / 1 Comment

DSC_0240

Als boekblogger heb ik soms de kans om super toffe dingen te doen. De ene keer gaat het om een interview met een auteur en de andere keer krijg ik de eerste hoofstukken van een boek opgestuurd voordat het boek in de winkels verschijnt. Wat het ook is, ik vind alles even leuk.

Naast dat bloggen op zichzelf al super gaaf is, want je spreidt de boekenliefde! Wordt bloggen nog leuker wanneer je een clubje medeboekbloggende vrienden om je heen hebt verzameld.

3 redenen waarom boekbloggen zo leuk is met blogvrienden om je heen:

1. Kletsen met boekbloggers geeft mij ontzettend veel inspiratie. In deze community helpen we elkaar op weg met ideeën wanneer iemand vast loopt of alleen al een gesprek met een medeblogger doet wonderen. Het leuke is, is dat De Boek Pioniers ook op die manier is ontstaan.

2. Je hebt altijd iemand om mee te kletsen over ‘die ene’ gebeurtenis in een boek.

3. Maar het allerbelangrijkste van dit alles. Mijn blogvrienden zijn awesome! Omdat ze mij  accepteren, deze boek snuivende, Dr. Martens verslaafde, enthousiaste, Slytherin die ik ben.

In mijn inleiding schreef typte ik al dat het ontzettend tof is wanneer ik als boekblogger de eerste hoofdstuk(ken) van een boek mag lezen die nog niet in de winkel ligt. Onlangs mocht ik het eerste hoofdstuk en iets meer lezen uit Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum. Dit zijn de drie redenen waarom het mij nu al te gek boek lijkt:

1. Krachtig begin. Bam! In your face! Waren mijn eerste gedachten toen ik slechts 3 zinnen had gelezen. Daarnaast ben ik dol op feitjes en het was fijn om die informatie meteen al te mogen lezen.

2. Verrassend. Ik dacht eerst: Ow, dit wordt weer zo’n lekker lezende liefdesverhaal. Uhm, nee! Ja, het is een lekker lezend verhaal, maar de auteur wist mij meteen op een leuke manier te verrassen met het boek. En ik heb werkelijk nog geen idee waar het naar toe gaat.

3. Humor. Ik zat binnen 2 bladzijdes al hardop te lachen, dus als dat geen goed voorteken voor de rest van boek is, dan weet ik het ook niet meer!

Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum ligt vanaf 31 mei in de winkels.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Vertel me drie dingen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.