Welkom! :)

Gepost op 11 oktober 2014 door Katja in persoonlijk / 17 Comments

Sommige mensen noemen mij de persoon met meerdere persoonlijkheden. Dit komt doordat de één mij kent als danseres en als ik dan vervolgens een gesprek heb met die persoon, dan verwacht diegene van mij niet dat ik een echte boekenwurm ben. Weer een ander kent mij als een speler van locatietheater, maar deze mensen hadden niet verwacht dat ik ook een modemeisje ben.

Heey, leuk dat je op mijn blog bent belandt! Aangezien ik ook voor Craving Pages blog heb ik onderstaande tekst geschreven die vandaag ook op CP zal staan.

“Ik ben gek op boeken vandaar dat ik Craving Pages niet zal verlaten, maar hoe zit het dan met die nieuwe uitdaging van je? Nou ik begin mijn eigen blog! Na lang praten met mijn ouders en blogger vrienden heb ik besloten dat het tijd werd om weer te gaan bloggen over mode. Ik heb een paar jaar geleden een eigen blog gehad over mode, maar daarmee stopte ik omdat ik meer tijd wilde steken in theater.

 Maar toen bedachte ik me opeens waarom alleen bloggen over mode? Want zoals ik in de intro al zei, zien mensen mij vaak als iemand met meerdere persoonlijkheden. Of mensen zien alleen één kant van mij. En dat is iets wat ik niet langer meer wil.

 Op mijn blog die vandaag online komt zal het gaan over mijn 5 passies, ofwel over mijn 5 persoonlijkheden: Boeken, mode, cosmetica, theater en films.  Maar natuurlijk zijn het geen 5 persoonlijkheden, want dit is wie ik ben en dat wil ik graag met iedereen delen!”

De tekst die ik voor CP heb geschreven legt al duidelijk uit waarom ik deze blog ben begonnen, wat mijn 5 passies zijn en dat daarover artikelen zullen verschijnen. Ik hoop dat jullie met plezier deze blog lezen en als je meer wilt weten klik dan op ‘over mij’ op de menubalk.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


17 responses to “Welkom! :)

  1. dennis van Elten

    Het ziet er mooi uit. Soms is het moeilijk en soms is het fijn met twee gezichten te bloggen

    Heel veel plezier met deze uitdaging.

      • Ik vind ze zelf ook te gek, maar ze zijn zo duur en ik draag liever geen leer (vegetariër). Ik heb wel 1 paar, maar dat zijn winterlaarzen en geen veterlaarzen. Verder heb ik 2 paar lookalikes. Ik draag bijna niks anders dan die schoenen. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.