10 handigheden om mee te nemen op reis

Gepost op November 16 2016 door Katja in Reizen / 0 Comments

DSC_0084

Dat het handig is om je paspoort, geld en eventueel tickets mee te nemen op reis lijkt mij wel logisch. Daarnaast zet ik in dit lijstje nog 10 dingen op een rij die ik enorm handig vind op reis en het zit dan ook altijd in mijn handbagage.ย 

1. Desinfecterend gel

Moest je net die ene stang vastpakken die iedereen net voor je had vastgepakt terwijl de vrouw voor je in diezelfde hand net had gehoest… *ieuw* Of voordat je ergens gaat eten of omdat je je handen fris wilt hebben. Altijd handig deze gel.
2. Papierenzakdoekjes

Hoe vaak papierzakdoekjes bij mij wel niet van pas kwamen tijdens reizen! Van je neus snuiten tot (bij het gebrek aan beter) WC papier.
3. Pen en papier

Okรฉ, ik speel meteen vals door 2 dingen te noemen,ย maar dit zit altijd in mijn tas of koffer, want zonder kan ik gewoon niet!
4. Kofferlabel

Of een tag in je tas. Voor wanneer je tas of koffer kwijt bent.

5. Waterflesje met filter

Dit raad ik alleen aan wanneer je het drinkwater KAN drinken. Daarnaast vind ik de filter erg fijn, want daardoor krijg je niet een raar smaakje in je mond die je niet gewend bent in Nederland of Belgiรซ.

6. Mueslireep

Het is bizar hoe veel mensen er niet aan denken om eten mee te nemen, omdat ze denken dat ze wel iets kunnen halen op plaats van bestemming. Dit kan lang niet altijd of het is net dicht wanneer je aankomt. Om niet om te vallen heb ik dit altijd in mijn tas zitten.

7. Pakzak

Er past zo ontzettend veel in een pakzak en daarnaast zorgt het er voor dat ik ruimte bespaar in mijn koffer.

8. Muntjes

Wedden dat jij net nodig naar de WC moet wanneer je geen muntje op zak hebt? Logisch, want tegenwoordig pint bijna iedereen, maar helaas moet je bij de meeste WC’s met contant geld betalen.

9. Sjaal

Voor wanneer je het koud hebt, wilt gaan slapen in het openbaar vervoer of als je de lucht van thuis wilt ruiken. Een sjaal is enorm fijn!
10. Boek

Haha, misschien is deze flauw, maar ik kan het huis niet verlaten zonder een boek, e-Reader of een epub/PDF op mijn mobiel.

Wat zit er standaard in jouw tas/handbagage?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.