2018, kom maar op!

Posted on January 8 2018 by Katja in Schrijfsels / 4 Comments

Een nieuw jaar, dat betekent nieuwe uitdagingen en nieuwe avonturen! 2018, een jaar waar ik enorm naar uit heb gekeken. Lees je mee met de plannen die ik heb voor dit jaar?

Als eerste heb ik een onwijs fijn oud en nieuw gehad. Mijn weekend begon namelijk al op 29 december toen ik samen met mijn beste vriendin naar een landhuis ging ergens op het platteland van Groningen. We hadden geen tv, bijna geen internet en slecht bereik. Het perfecte weekend weg! We kletsten en we kletsten en zo nu en dan werd er een boek uitgelezen, daarnaast maakten we allemaal gezonde vegetarische gerechten klaar. Om exact 00:00 ging de fles bubbeltjeswijn open, daarna genoten we van het vuurwerk in de verte. Ik had mij geen beter begin van 2018 kunnen voorstellen.

Nu is het tijd voor een vooruitblik, want dit jaar zal het een belangrijk jaar voor school worden. Eind maart ga ik mijn stage afronden. Net in de laatste week voor de kerstvakantie aan kreeg ik het goede nieuws te horen tijdens mijn tussentijdse rapportage dat het allemaal goed ging en dat ze tevreden over mij zijn. Na de afronding ga ik eerst even uitrusten, wat ik dan ga doen in mijn rustmoment vertel ik in de volgende alinea, maar vanaf de zomer hoop ik te gaan afstuderen! Yeah! Het is een gek idee, maar de kans is groot dat wanneer alles goed gaat, dat ik nog voor 2019 mijn scriptie heb ingeleverd. Natuurlijk is het van veel factoren afhankelijk of me dat daadwerkelijk gaat lukken, maar ik ga het hoe dan ook proberen.

Wat ik eerst ga doen nadat ik mijn stage heb afgerond? Vakantie! Even reizen in mijn eentje, dat zal waarschijnlijk mijn eerste solotrip van het jaar worden. Ik zit op het moment te denken aan een lang weekend weg naar Hamburg, Gdansk of Edinburg. Na YALFest in de meivakantie hoop ik iets langer weg te gaan en dan gaat de reis naar Ierland. Ik zou deze keer naast Dublin graag meer van het zuiden ontdekken. In de zomer heb ik nog helemaal geen plannen, op afstuderen na dan, maar ik zit erover te denken om tegen het einde van de zomer naar Italië te gaan om een vriendin te bezoeken. We zullen het zien. Voor nu ligt er nog niets vast. Al ben ik wel van plan om het lang weekend weg in april binnenkort te gaan boeken, zodat ik alvast iets heb om naar uit te kunnen kijken.

Of ik nog plannen heb op bloggebied? Ja, die heb ik. Ik wil namelijk nieuwe reeksen aan schrijfsels te introduceren. Al eerste ‘Het twintiger leven’, er zullen meer blogposten komen op het gebied van feminisme en de oude blogposten van ‘picture my life’ zullen dit jaar afgestoft worden.

Niet veel bijzondere plannen dit jaar, maar school zal nou eenmaal een grote rol spelen in 2018.

Heb jij al plannen voor 2018?

Liefs,


 

Tags:


4 responses to “2018, kom maar op!

  1. Ik heb weinig plannen haha. Maar dat heb ik altijd eigenlijk. Ik ben daar gewoon niet zo goed in. Ik zie allemaal wel hoe het loopt.

    • Katja

      Dank je Joost! Ik ben onwijs benieuwd naar welke buitenlandse bestemming je gaat. In ieder geval wens ik je heel veel succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.