5 leukste blogervaringen | The Friday Five

Gepost op March 19 2021 door Katja in Boeken / 4 Comments

TheFridayFive

Om eerlijk te zijn kan ik bijna niet geloven alle dingen die ik heb mogen doen dankzij mijn blog. Laten we terugblikken op al deze blogervaringen!

Iedere vrijdag wordt The Friday Five georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy. The Friday Five is een tag waarbij verschillende boekbloggers 5 boeken noemen binnen een bepaald thema. De thema van deze week is: 5 leukste blogervaringen.

Als eerste wil ik benoemen dat ik enorm dankbaar ben voor de uitgeverijen, auteurs en iedereen die bij onderstaande evenementen betrokken waren. Ze hebben me kostbare herinneringen gegeven. Dat niet alleen, dankzij mijn blog heb ik kunnen groeien als schrijver, fotograaf en nog veel meer vaardigheden die komen kijken bij het onderhouden van een blog. Daarnaast zijn jullie lezers me ook onwijs dierbaar! Ik vind het fantastisch wanneer jullie me mails sturen of een berichtje op social media. Die berichten maken mijn dag. Dankzij jou als lezer heb ik onderstaande dingen mogen doen en jullie mee mogen nemen in die ervaringen. Mijn dank is enorm groot en ik hoop dat ik jullie in de toekomst opnieuw mee mag nemen. πŸ™‚

High tea en interview met Julie Kagawa
Deze auteur is mijn instant buy en ik gilde het dan ook uit toen ik hoorde dat ik de auteur op 2 november 2015 mocht interviewen. Dat niet alleen, in de middag had ik samen met andere lezers en bloggers een high tea met Julie Kagawa. Dit was absoluut een dag om nooit meer te vergeten! De dag werd nog extra bijzonder omdat de high tea was in het American Hotel. Als je The Fault in Our Stars hebt gezien/gelezen dan komt dit hotel je niet geheel onbekend voor.

Ontmoeting met Leigh Bardugo
Op dezelfde dag als dat ik Julie Kagawa ontmoette, had ik ook de eer om Leigh Bardugo te ontmoetten. In een bruin cafΓ© ergens in Amsterdam mocht ik haar samen met andere bloggers interviewen.
Off the record vertelde Leigh dat Netflix interesse had in haar Grisha trilogie. Meer dan vijf jaar later is het volgende maand eindelijk zover… De GrishaVerse zal op Netflix verschijnen! Het is duidelijk dat 2 november 2015 een erg bijzondere dag was.

Best of YA event 2015
Dit was voor mij een erg belangrijk event niet alleen als blogger, maar ook als freelancer. Ik werd namelijk door de uitgeverij gevraagd om te fotograferen op het event. En net als alle andere aanwezigen mocht ik Veronica Roth ontmoeten.

Persconferenties YALFest
Auteurs interviewen, handtekeningen in boeken en de gezellig sfeer! Wat heb ik genoten van alles wat ik voor YALFest heb mogen doen. Van filmen achter de schermen tot mogen spreken met auteurs. Ik hoop dat er ooit in de toekomst weer een YALFest komt.

Als laatste wil ik noemen: sterrenwacht, rondvaartboot en sprookjesfeest
Sorry, maar ik kan echt niet kiezen. Alles wat ik dankzij mijn blog heb mogen doen is gewoon te veel om op te noemen in één blog. Ik heb vele originele boekpresentaties mogen bijwonen. Van een avond naar de sterrenwacht tot varen met een auteur in een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam. En dan niet te vergeten dat ik helemaal aan het begin van het bestaan van mijn blog naar een sprookjesfeest mocht!

Nogmaals wil ik benoemen hoe onwijs dankbaar ik ben voor al deze ervaringen en dat ik werd uitgenodigd om erbij te zijn. Van auteurs interviewen tot boekpresentaties tot feestjes. Dank je wel lezer, want jij hebt dit allemaal voor mij mogelijk gemaakt! <3

Liefs,

Anderen die meedoen met The Friday Five:
Joost Nerdygeekyfanboy | Conny Connies Boekkies | Nienke Booksometea | Nora Geekish | Patricia Donderdesign | Luna Leesdame | Kwante Kwante in Wonderland | Eline Elinebooks | Emmy Zon en Maan | Kim Books I care about| Elke Ladybooksalott | Rianne Rianne Warmerdam

Tags: ,


4 responses to “5 leukste blogervaringen | The Friday Five

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.