5 punten op mijn Bucket List 2018

Gepost op 20 januari 2018 door Katja in Bucket List / 7 Comments

Welke 5 punten ben ik van plan om in 2018 van mijn Bucket List af te strepen? Eén punt neem ik mee van 2017 naar dit nieuwe jaar, een ander is een totaal nieuwe stad die ik wil bezoeken en nog drie andere punten. Lees je mee?

1. Schotland

Dit is het derde jaar dat dit land op mijn Bucket List staat, maar dit jaar ga ik het gewoon doen. Een vlucht boeken en hopelijk kan ik daar een week vertoeven. Ik heb me al veel ingelezen over het land en het lijkt mij zo ontzettend tof om door de steegjes van Edinburgh te wandelen, een whiskey te drinken in de pub en te luisteren naar de straatmuzikanten. Wat ik ook ga doen in 2018, deze punt laat ik hoe dan ook uit komen!

2. Edinburgh

Als ik naar Schotland ga, dan is één van de steden die ik heel graag zou willen bezoeken Edinburgh. Ik weet niet precies wat het is, maar deze stad trekt mij erg aan. Misschien komt het wel door het feit dat ik stiekem verliefd ben geworden op de stad door het zien van beelden van YouTubers of door de tv-serie Outlander. Het lijkt mij in ieder geval een fantastische stad!

3. Hamburg

Mijn plan was om afgelopen zomer deze Duitse stad te bezoeken, maar dat ging in verband met stage helaas niet door. Hierom geef ik ‘m een plaats op mijn Bucket List van dit jaar. Het lijkt mij leuk om meer van Duitsland te ontdekken. Ik kan dit land letterlijk vanaf mijn achtertuin zien en ik heb er al heel wat plekken mogen zien, maar ik vind het altijd leuk om nog meer te ontdekken.

4. Minstens drie buitenlandse vakanties

Oké, laatste punt op mijn Bucket List die over reizen gaat. Ik ben van plan om dit jaar minstens drie keer naar het buitenland te gaan. Ik merk zelf dat ik op mijn best ben wanneer ik drie keer per jaar eventjes naar het buitenland ga om op te laden. En als bovenstaande drie punten lukt… dan hoef ik nog meer één andere reis te plannen om deze punt van mijn Bucket List te kunnen afstrepen.

5. Een tweede tatoeage laten zetten 

Vorig jaar eind mei liet ik mijn eerste tatoeage zetten. Sindsdien kriebelt het bij mij om een tweede te laten zetten. Ik heb al een hele tijd plannen en ik weet ook al door wie ik het wil laten zetten. Eigenlijk hoeft er alleen nog maar een afspraak gemaakt te worden en ik die de tatoeage laat zetten en dan is dit punt voltooid.

Wat staat er dit jaar op jouw Bucket List?

Liefs,

Tags:


7 responses to “5 punten op mijn Bucket List 2018

  1. Ik ga deze zomer naar curacao, omdat mijn oom gaat trouwen. Ook ben ik van plan een tattoo te nemen, zodra alles wat betreft mijn onzekerheid weer wat beter gaat.
    Ben erg benieuwd naar jow ervaringen tijdens deze reizen!

    • Katja

      Mooi! Genieten van het leven vind ik één van de belangrijkste dingen van het leven en ik hoop dat je van het leven, je man en dochters mag genieten dit jaar.

  2. Wat een mooi lijstje! Ik heb niet echt concrete plannen, maar ik wil dit jaar proberen liever te zijn voor mezelf en geen dingen meer doen waar ik niet blij van word. Hopelijk kan je dit jaar alles afstrepen op je lijstje! ♥

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.