Wrap up: 5 punten op mijn Bucket List 2017

Posted on January 15 2018 by Katja in Bucket List / 4 Comments

In 2017 was het mijn plan om minstens 5 landen, steden of totaal iets anders af te kunnen strepen van mijn Bucket List. Meer is het mij gelukt?

Op mijn Bucket List van 2017:

  1. Schotland
  2. Vliegen
  3. Rome
  4. Een nieuw onderdeel van That Blonde Woman opzetten
  5. Een tatoeage laten zetten

Eerst de punten van de lijst die mij helaas niet gelukt zijn in 2017: naar Schotland, naar Rome en een nieuw onderdeel van That Blonde Woman opzetten. Het laatste punt dat die niet door is gegaan heeft geheel te maken met het feit dat ik stage ging lopen. Het was te druk om dat er nog bij te doen. Het is al erg ver in de toekomst, maar het plan is om het nu te verzetten naar 2019. In dat jaar bestaat deze blog 5 jaar en het lijkt me leuk om dan extra aandacht te besteden aan dit stukje internet.

Ik heb helaas ook niet de kans gehad om naar Schotland of Rome te gaan. Rome was mijn plan om in het najaar heen te gaan, maar ook dit punt ging niet zoals gepland omdat ik stage had. Het lijkt me leuk om weer een kans te wagen in 2018, maar ik heb geen idee. Inmiddels heb ik wel een vriendin in Italië wonen, dus als ik ga dan wordt het waarschijnlijk een combireis. Schotland neem ik als bucket list punt mee naar 2018. Ik hoop namelijk dat het mij dit jaar wel lukt om te gaan.

Vliegen en een tatoeage laten zetten zijn twee punten die mij wel in 2017 zijn gelukt. Vliegen was al zo ontzettend lange droom van mij en afgelopen jaar heb ik dat niet één keer gedaan, maar wel twee keer! Tijdens de eerste vlucht, die naar Praag ging, had ik gezelschap van de lieve Rosa. Maar precies twee maanden later stapte ik al voor het eerst alleen in een vliegtuig. Ik vond het enorm spannend. Maar wauw, wat is het elke keer weer tof dat gevoel die ik krijg wanneer het vliegtuig opstijgt. Het moment wanneer de wielen het vliegtuig niet meer dragen. Ik hoop ook in 2018 weer een paar vluchten te mogen maken.

Een ervaring zoals vliegen zal mij voor eeuwig bij blijven, maar een tatoeage zetten zal voor altijd in mijn huid blijven staan. In 2017 koos ik er voor om mijn eerste tatoeage te laten zetten. Samen met vriendin Ajita hebben we dezelfde tattoo laten zetten in een studio in Den Haag. Ik ben er nog steeds elke dag enorm blij mee. Dat kan je ook lezen in deze blogpost.

Natuurlijk heb ik naast de Bucket List van 2017 ook andere punten van mijn lijstje kunnen afstrepen en dat allemaal op reisgebied: Cliffs of Moher, Dublin, Galway, Ierland, Praag en Tsjechië.

Welke Bucket List punten heb jij in 2017 van je lijstje kunnen afstrepen?

Liefs,

Tags:


4 responses to “Wrap up: 5 punten op mijn Bucket List 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.