5 punten op mijn Bucket List 2019

Gepost op 7 februari 2019 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

Een nieuw jaar, tijd om nog meer dromen waar te maken en hopelijk ook wat dingen van mijn bucket list afstrepen. Ik heb voor dit jaar weer een top 5 gemaakt!

1. Mijn bedrijf That Blonde Woman laten uitgroeien tot een succesvol onderneming
Voorgaande jaar was mijn bucket list behoorlijk reis gerelateerd, maar deze keer meer op mijn eigen onderneming. Ik kijk er naar uit om elke dag een stap te mogen zetten voor That Blonde Woman. Ik heb een aantal leuke plannen en projecten waar ik mee bezig ben. Hopelijk wordt het doorgezet en kan ik volledig rondkomen van het bedrijf. Met een succesvol onderneming bedoel ik trouwens niet bakken met geld verdienen of meer dan 40 uur in de week werken. Nee. Ik ben al blij als ik elke maand kan rondkomen, geld heb voor zo nu en dan iets extra’s en om te sparen. Dat is voor mij voldoende. Dan ben ik al gelukkig.

2. Een artikel schrijven voor gedrukte of online media
Dit punt staat ook op mijn algemene bucket list, maar ik denk dat het tijd wordt om de droom werkelijkheid te laten worden. Ik heb al zo nu en dan een artikel geschreven voor gedrukte media zoals bijvoorbeeld het Best of YA Magazine en ook voor online media zoals iFilosofie. Maar ik zou graag een keer willen schrijven voor iets met een groter bereik. Misschien wel een geheel ander publiek. Echter wel met een onderwerp wat helemaal in mijn straatje past.

3. Mijn eigen e-book schrijven en publiceren
Een nieuwe onderdeel van That Blonde Woman! Yeah, ik heb altijd heel veel ideeën voor artikelen, maar sommigen zijn veel te lang om te publiceren op mijn blog. Dus leek het mij een leuker idee om e-books te gaan maken en te verkopen op mijn blog. Ja, er komt dan een webshop online. En ik hoop eigenlijk dat ik dat voor het einde van de zomer kan realiseren.

4. Drie buitenlandse reizen maken
Mijn eerste reis van het jaar zal naar Frankrijk gaan! Verder heb ik nog geen plannen. Het is ook afhankelijk van hoe het bedrijf loopt. Dit is een punt die mij vorig jaar niet gelukt is en daarom waag ik in 2019 nog een poging! Al hoop ik dat een van de landen sowieso Engeland is. Zoals je aan mijn logo kan zien, ben ik dol op dat land.

5. Een vierde tatoeage laten zetten
Eigenlijk was ik best wel inspiratieloos toen ik een vijfde punt op de lijst wilde bedenken. Ik wist het echt even niet. Toen ging ik denken aan wat ik allemaal (als het even kan) wil gaan doen dit jaar en tja ik wil uiteindelijk een sleeve op mijn onderbeen. Dat is het plan in ieder geval. En aangezien ik er gemiddeld 1 per jaar zet sinds mijn twintigere jaren… kan het nog wel even duren voordat de sleeve compleet is.

Wat staat er op jouw bucket list van 2019?

Liefs,

Tags:


2 responses to “5 punten op mijn Bucket List 2019

  1. Wat een mooie plannen! Supertof dat je bent begonnen met het uitbouwen van je eigen onderneming, een hele stoere stap! Ook ben ik erg benieuwd naar je e-book en waar je buitenlandse reizen naartoe gaan. Heel veel succes in ieder geval!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.