5 punten op mijn Bucket List 2023

Posted on February 24 2023 by Katja in Bucket List, persoonlijk / 0 Comments

Een nieuw jaar, een nieuwe bucket list en tijd om nog meer dromen waar te maken.

Voor dit jaar heb ik mijn bucket list anders aangepakt. In plaats van super concreet te zijn, besloot ik om het het wat vager te houden. Geen van deze punten komen dus rechtstreeks van mijn bucket list. Of nou ja, het hoeft niet. Het kan wel. Het is maar net hoe ik het zelf ga invullen.
Na een aantal moeilijke persoonlijke jaren met vorig jaar als dieptepunt, wil ik het dit jaar niet te moeilijk maken. Ik wil voornamelijk veel lol hebben en leuke dingen doen. 

Drie soorten reizen maken
1. Voor vrienden
2. Voor werk
3. Een unieke reis
Hoe ik het ga invullen, nog geen idee. Op één na dan, want komend voorjaar ga ik naar Berlijn om vrienden weer te zien en ik kan absoluut niet wachten! Ondertussen hoop ik dat ik dit jaar eindelijk weer een trip ga maken voor mijn werk. En tot die tijd droom ik over de vele soorten unieke reizen die ik wil maken. Zou het te maken hebben met een bijzondere trein of ga ik dan toch eindelijk in een kasteel slapen?

Mijlpaal That Blonde Woman
Voor dit jaar heb ik een aantal doelen die ik graag zou willen halen met mijn bedrijf, socials en met deze blog. Het zijn nogal persoonlijk doelen, dus ik ga ze voorlopig niet letterlijk delen, maar zodra het kan of als ik iets heb behaald, dan laat ik het uiteraard weten in een update. 

Een muziekgerelateerd iets bezoeken
Ik ben dol op muziek. Voor wie mij volgt op Instagram of YouTube is dat niets nieuws. Ik heb het over de laatste jaren echt gemist om iets muziek gerelateerd te bezoeken. Voor dit jaar had ik eerst een festival in Parijs in gedachten waar één van mijn favoriete bands gaat optreden. Maar helaas is dat festival midden in de zomer wanneer de kans op hittegolf erg groot is, en ik heb een hitte allergie. Met weinig tot geen beschutting, moet ik dit festival helaas overslaan. Gelukkig heb ik nog een aantal andere dingen in gedachten, maar ook hiervoor geldt dat ik nog geen plannen heb. 

Schrijf elke maand in mijn dagboek
Het minst spannende van deze lijst, maar iets wat ik al jaren een keer wilde doen. Elke dag gaat voor mij te ver, maar elke maand is haalbaar. Zou ik het trouwens dan eigenlijk niet een logboek moeten noemen? Haha, zelf moet ik dan altijd denken aan een schipper wanneer ik logboek zeg. Uit nieuwsgierigheid, hoe zou jij het noemen?
Hoe dan ook, het lijkt me erg fijn om bewust elke week of maandelijks al mijn gedachten en avonturen op een rijtje te zetten. Ook leuk voor later om er doorheen te bladeren. 

Iets maken van begin tot einde
Het kan zilversmeden zijn of een prozabundel af maken zijn, aangezien beide punten op mijn bucket list staan. Of iets totaal anders. Ook voor dit punt heb ik nog totaal geen plannen. Een prozabundel is het meest haalbare op het moment. Maar ik laat me graag door mezelf verrassen. 

Welke dingen wil jij gaan doen of welke avonturen hoop jij te beleven dit jaar?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.